Eveniment inaugurare Kardex Remstar
Home Logistică Kardex Remstar a inaugurat filiala din România
Logistică

Kardex Remstar a inaugurat filiala din România

42

Kardex Remstar a inaugurat astăzia filiala sa din România, Kardex Systems Romania, cu sediul în Timișoara. 2018 este al 9-lea an de prezență a Kardex Remstar în România, iar noul sediu din Timișoara reprezintă angajamentul continuu al companiei față de piața căreia se adresează. Acesta va permite companiei să ofere clienților un suport comercial și tehnic îmbunătățit.La evenimentul de inaugurare au participat reprezentanții managementului Kardex Remstar: Gilbert Edelmann – Regional Director Finance&Administration – Central Europe, János Michelisz – Director Life Cycle Service – Hungary & Romania, Peter Wilfinger – Director New Business Austria & Romania.

Deschiderea filialei din Timișoara reprezintă un pas pe care Kardex Remstar îl face pentru a fi mai aproape de clienții săi din România. Kardex Systems Romania le va oferi acestora un suport comercial și tehnic îmbunătățit, datorită serviciilor de vânzare, consultanță și service pe care le va asigura.

Kardex Remstar intenționează totodată să introducă pe piață noua familie de produse: Kardex Remstar LR 35 și Kardex VLM BOX. Sistemul de depozitare LR 35 Kardex Remstar, din cadrul Vertical Buffer Module, răspunde unor tendințe actuale precum game mai largi de produse, loturi de dimensiuni mai mici și service de 24 de ore. Inovația acestui produs este soluția de comisionare a pieselor mici din recipiente, cutii de carton și tăvi, în cadrul unor depozite mici și mijlocii.

Kardex VLM BOX este rezultatul unui continuu proces pe care Kardex Remstar îl parcurge pentru a dezvolta produse noi, care să se răspundă necesităților clienților. Kardex VLM BOX este un sistem de recipiente, care pot fi modificate în așa fel încât să răspundă schimbărilor de stocuri.

”Deschiderea Kardex Remstar în România este foarte importantă atât pentru noi, cât și pentru multitudinea de clienți pe care îi avem deja în această țară. Produsele noastre diferă de la un client la altul, sunt personalizate în funcție de necesitățile fiecărui client; motiv pentru care este important să fim alături de ei, să le oferim consultanță și service într-un timp foarte scurt. Prin sediul din România, le vom oferi un suport comercial și tehnic îmbunătățit.

De ce am ales Timișoara? Din mai multe motive. În primul rând, pentru că ne-am dorit un oraș care să aibă un nivel înalt al dezvoltării industriale, un nivel înalt al infrastructurii și deschidere spre Viena și Budapesta. Bineînțeles, ne-a impresionat și faptul că Timișoara va fi capitală culturală în 2021.
Un alt aspect care ne-a determinat să deschidem sediul aici este faptul că ne permite să fim aproape de clienții care au deja sedii în acest oraș – nume bine-cunoscute în industria automotive la nivel local și global – și că putem ajunge cu ușurință la clienții din celelalte mari orașe ale României, precum Cluj, Sibiu sau Brașov.
De asemenea, universitățile din Timișoara sunt renumite pentru că dau specialiști buni în domeniul IT, lucru care ne-a atras oferindu-ne oportunitatea de a găsi angajați bine pregătiți.” – au declarat reprezentanții companiei, în timpul conferinței de presă.

Despre Kardex Remstar

Kardex Remstar dezvoltă, produce și menține sisteme dinamice de stocare și de recuperare. Compania este un important furnizor de sisteme de stocare, software de comisionare comenzi și servicii life cycle. Clienți din toate industriile folosesc soluții de la Kardex Remstar pentru a-și organiza procesele intralogistice într-un mod mai simplu și mai transparent, precum și pentru a economisi spațiu și costuri de procesare. Clienții Kardex Remstar provin dintr-o gamă largă de industrii, cum ar fi industria auto, electronică, produse chimice/farmaceutice, vânzare cu amănuntul, inginerie mecanică sau de îngrijire a sănătății.

Fondată în 1873, în Statele Unite, compania și-a extins treptat activitatea în Europa și Asia și a instalat cu succes peste 140.000 de sisteme de stocare dinamice pe tot globul. Cu o rețea de vânzări și o rețea de dealeri extinse, grupul Kardex este activ în peste 30 de țări și are aproximativ 1.600 de angajați în întreaga lume.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...