IVECO va livra 100 de unități Stralis NP CNG în Argentina

IVECO a câștigat a licitație pentru 100 de unități Stralis NP alimentate cu gaz natural comprimat (CNG) organizată de NRG Argentina, un furnizor în industria de petrol și gaze. Aceasta este cea mai mare comandă pentru camioane alimentate cu gaz făcută până acum în America de Sud.
IVECO va livra 100 de unități Stralis NP CNG în Argentina

În plus, NRG Argentina a achiziționat și 100 de contracte de întreținere pentru camioane. IVECO va dezvolta un centru de service exclusiv, în provincia Rio Negro din centrul Argentinei.

NRG Argentina S.A., un furnizor cheie în industria de petrol și gaze, asigură și servicii de livări finale. Compania urmează a strategie concentrată nu doar pe succesul economic, ci și pe reducerea impactului asupra mediului și utilizarea responsabilă a resurselor.

”Această comandă pentru 100 de camioane Stralis NP CNG reprezintă un mare pas pentru IVECO și piața din Argentina. În plus, contractele de service adiacente sunt o dovadă că angajamentul IVECO nu se limitează doar la produs, ci și la soluțiile pentru flote”, a declarat Marcio Querichelli, șeful IVECO South America.

Modelul Stralis Natural Power maximizează avantajele de mediu ale alimentării cu gaz natural. El oferă o reducere de 40-50% a costurilor cu carburantul față de modelele diesel echivalente. De asemenea, emisiile de dioxid de azot sunt mai mici cu până la 90%, cele de particule fine cu 99%, iar cele de dioxid de carbon cu 10%. Emisiile de CO2 pot fi reduse cu până la 95% dacă se folosește drept carburant biometanul.

Adaugati comentariu