Iveco a livrat 145 de autobuze Crossway LE în Cehia

Iveco Bus a livrat recent 145 de unități din noua generație Crossway Low Entry către operatorul Arriva Cehia. Autobuzele de 10,8 metri lungime operează în rețeaua de transport din Plzen începând de ieri.
Iveco a livrat 145 de autobuze Crossway LE în Cehia

Autobuzele Iveco Crossway livrate în Cehia au 37 de locuri pe scaune și alte 39 în picioare. Ele sunt echipate cu motoare Tector 7 de 320 CP, transmisie automată și numeroase sisteme active și pasive de siguranță.

Cu o podea coborâtă între cele două uși duble, Crossway Low Entry garantează o accesibilitate foarte bună a pasagerilor. Ușa a doua are și o rampă mecanică pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă.

Autobuzele au geamuri duble, sisteme de climatizare separate pentru șofer și compartimentul pasagerilor, panouri de informații și porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

”Autobuzele au fost testate o perioadă bună pe liniile noastre, iar șoferii sunt foarte mulțumiți de ele. De aceea am mai comandat încă 145 de unități”, a declarat Daniel Adamka, CEO al Arriva Cehia.

”Cu această livrare, Arriva își confirmă încă o dată loialitatea față de marca Iveco Bus. Suntem foarte mândri de această relație de încredere. Sunt convins că pasagerii din Plzen vor aprecia confortul și echipamentele moderne ale noilor autobuze”, a spus și Jan Kimla, Director Comercial IVECO BUS pentru Europa Centrală și de Est.

Iveco Crossway este lider în segmentul interurban din Europa, cu peste 40.000 de unități produse și livrate clienților.

Citește și:

IVECO a prezentat oficial modelul de curse S-WAY R

Țările UE relaxează restricțiile de călătorie după reguli proprii

Adaugati comentariu