ISCTR a controlat aproape 50.000 de vehicule în primele 6 luni
Home Noutati ISCTR a controlat aproape 50.000 de vehicule în primele 3 luni
NoutatiTransportatori

ISCTR a controlat aproape 50.000 de vehicule în primele 3 luni

19

În urma activității de inspecție și control desfășurată de către inspectorii din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), în primele 3 luni ale anului 2019, au fost verificate în trafic un număr de 47.447 autovehicule și ansambluri de vehicule rutiere.Dintre vehiculele controlate de ISCTR în primele 3 luni, 41.556 erau deținute de operatori / intreprinderi de transport din România și 5.891 deținute de operatori de transport străini. Cu ocazia acestor controale au fost întocmite 7.142 procese verbale de constatare a contravenției în trafic. Dintre acestea, 6.471 au fost primite de operatori/intreprinderi de transport din România și 671 de operatori de transport străini.

Tot în primele șase luni au fost controlate în trafic 347 vehicule pentru verificarea respectării maselor și/sau dimensiunilor maxim admise. Cu această ocazie s-au întocmit 40 de procese verbale de constatare a contravenției. De asemenea, au fost controlate în trafic din punct de vedere tehnic 874 vehicule. Numărul total de procese verbale de constatare a contravenției aplicate în acest caz a fost de 18.

ISCTR a efectuat în primul trimestru al anului și 2.471 controale la sediul intreprinderilor, dintre care 1.553 la intreprinderi de transport rutier, 493 controale la intreprinderi care desfășoară activități conexe transportului rutier (activități desfășurate de autogări), 236 controale la școlile de conducere auto, 153 controale la intreprinderi care desfășoară activități conexe transportului rutier (activități de intermediere) și 29 de controale la sediul furnizorilor de bunuri divizibile. În urma acestor controale s-au întocmit 498 de procese verbale de constatare a contravenției.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Transportatori

Guvernul a aprobat proiectul pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera

Undă verde pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera, cea mai aglomerată linie...

AerianTransportatori

Marile companii aeriene din Europa cer carburanți verzi

Principalele companii aeriene europene au făcut un apel către Bruxelles să se...

FeroviarTransportatori

Titluri de călătorie și prin SMS, la trenurile spre Aeroportul Otopeni

Titlurile de călătorie se pot achiziționa și prin SMS la numărul 7458...

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...