ISCTR și-a mărit flota cu 15 modele Dacia Duster

Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) a primit 15 autoturisme Dacia Duster, achiziționate în urma unei licitații organizate în luna decembrie.

În urmă cu o săptămână, noile vehicule au fost repartizate atât inspectoratelor teritoriale ISCTR, cât și compartimentelor de specialitate din cadrul sediului central al instituției.

Acestea vor fi utilizate cu precădere în acțiunile de control în trafic (inclusiv pentru selectarea din mers a autovehiculelor care urmează să fie oprite în vederea verificării, acolo unde situația o impune), precum și pentru deplasarea echipelor de control la sediul operatorilor economici pentru care ISCTR deține atribuții de control.

Achiziția acestor autovehicule face parte din strategia ISCTR de completare a bazei materiale, întrucât o parte din vehiculele din flotă au ajuns la expirarea duratei de serviciu normate.

Licitația organizată în decembrie 2017 de Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier pentru 15 autoturisme personalizate a fost câștigată de singurul ofertant participant, Renault Commercial Roumanie. Valoarea contractului este de 1,019 milioane de lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai mic.

Adaugati comentariu