Info Transport București
Home Transportatori INFO Transport București, noua aplicație a STB
Transportatori

INFO Transport București, noua aplicație a STB

59

Aplicația Info STB, care oferă informații despre localizarea pe hartă a vehiculelor de transport în comun și despre posibilele rute pentru deplasarea în Capitală, are un design nou și își schimbă numele în INFO Transport București.Denumirea aplicației INFO STB a fost schimbată în ”INFO Transport București” pentru a scoate în evidență utilitatea sa. În plus, pornind de la sugestiile și observațiile utilizatorilor, au fost create noi funcționalități.

Astfel, noua aplicație oferă mai multe instrumente de planificare a rutelor, precum și noi opțiuni de achiziționare a titlurilor de călătorie. Planificarea rutelor a devenit mai facilă odată cu integrarea primilor trei timpi de sosire în stații pentru vehiculele fiecărei linii, dar și prin afișarea programului de circulație al tuturor liniilor de transport. Tot în acest context a fost creat un istoric al destinațiilor căutate, a fost extinsă posibilitatea de a accesa liniile direct din selecția de stații și de a le căuta în lista dedicată acestora.

Titlurile de călătorie pot fi achiziționate mai ușor acum, prin accesarea noilor legături cu aplicația BPay și platforma de încărcare online a titlurilor de călătorie. În plus, a fost creată o hartă a tuturor centrelor de vânzare, care include programul de lucru al acestora.

De asemenea, meniul aplicației a fost reconfigurat pentru o accesare mai rapidă a funcționalităților. STB așteaptă feedbackul din partea utilizatorilor pe adresa de e-mail infostb@stbsa.ro sau pe Forumul STB.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AerianTransportatori

Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde...

AerianTransportatori

Românii vor avea zboruri directe către Canada

Românii care doresc să călătorească în America de Nord vor beneficia de...

Transportatori

Guvernul a aprobat proiectul pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera

Undă verde pentru modernizarea Magistralei M 2 Berceni-Pipera, cea mai aglomerată linie...

AerianTransportatori

Marile companii aeriene din Europa cer carburanți verzi

Principalele companii aeriene europene au făcut un apel către Bruxelles să se...