INFO Transport București, noua aplicație a STB

Aplicația Info STB, care oferă informații despre localizarea pe hartă a vehiculelor de transport în comun și despre posibilele rute pentru deplasarea în Capitală, are un design nou și își schimbă numele în INFO Transport București.
Info Transport București

Denumirea aplicației INFO STB a fost schimbată în ”INFO Transport București” pentru a scoate în evidență utilitatea sa. În plus, pornind de la sugestiile și observațiile utilizatorilor, au fost create noi funcționalități.

Astfel, noua aplicație oferă mai multe instrumente de planificare a rutelor, precum și noi opțiuni de achiziționare a titlurilor de călătorie. Planificarea rutelor a devenit mai facilă odată cu integrarea primilor trei timpi de sosire în stații pentru vehiculele fiecărei linii, dar și prin afișarea programului de circulație al tuturor liniilor de transport. Tot în acest context a fost creat un istoric al destinațiilor căutate, a fost extinsă posibilitatea de a accesa liniile direct din selecția de stații și de a le căuta în lista dedicată acestora.

Titlurile de călătorie pot fi achiziționate mai ușor acum, prin accesarea noilor legături cu aplicația BPay și platforma de încărcare online a titlurilor de călătorie. În plus, a fost creată o hartă a tuturor centrelor de vânzare, care include programul de lucru al acestora.

De asemenea, meniul aplicației a fost reconfigurat pentru o accesare mai rapidă a funcționalităților. STB așteaptă feedbackul din partea utilizatorilor pe adresa de e-mail infostb@stbsa.ro sau pe Forumul STB.

Adaugati comentariu