ID Logistics, 3 ani de activitate logistică în România
Home Logistică ID Logistics, 3 ani de activitate logistică în România
Logistică

ID Logistics, 3 ani de activitate logistică în România

76

La începutul lunii octombrie, ID Logistics a împlinit 3 ani de activitate în România. Pe lângă această aniversare, anul 2020 a venit și cu o schimbare la nivel de top management, Grupul ID Logistics promovându-l pe Paul Niță în funcția de Director General.”În fiecare an, în octombrie, ne bucurăm să mai adaugăm un an de activitate de succes la istoria companiei în România. Este o plăcere să ne oprim câteva momente din munca zilnică și să sărbătorim alături de parteneri și colegi. În anul 2020, deși a fost un an plin de provocări, am reușit să creștem susținut, pornind operațiunile pentru încă o importantă platformă de retail și dezvoltând serviciile de transport”, a menționat Paul Niță.

ID Logistics, 3 ani de activitate logistică în România
IDLogistics 3ani

”Sunt mândru să am alături de mine o echipă de oameni puternici și pasionați de profesia lor. Noi, cei din familia ID Logistics, ne ghidăm zi de zi după valorile companiei și încercăm să contribuim activ la derularea activităților logistice. Demonstrăm seriozitate și inovare, la orice nivel ne situăm în cadrul organizației. Totodată, credem cu tărie că trebuie să oferim în primul rând flexibilitate și răspuns rapid la doleanțele clienților, dar în același timp să menținem calitatea serviciilor oferite”, a mai adăugat Paul Niță.

ID Logistics, 3 ani de activitate în România

ID Logistics a continuat și în al treilea an strategia sa de business pe piața din România, cu o dezvoltare pe domeniul de retail, intenționând să se extindă în continuare atât pe acest segment, cât și pe FMCG, high-tech, fashion, cosmetice și e-commerce, unde are experiență solidă la nivel mondial.

ID Logistics, 3 ani de activitate logistică în RomâniaID Logistics este un furnizor internațional de servicii logistice, înființat în anul 2001 în Cavaillon, Franța, de către Eric Hemar. În cei 19 ani de existență, compania s-a extins rapid la nivel global în Europa, Asia, Africa și America de Sud, prin expansiune directă sau prin achiziția unor companii logistice de top.

Ultima țară deschisă este SUA, unde ID Logistics a intrat prin achiziția companiei Jagged Peak, specializată în logistica e-commerce și multi-channel. Grupul ID Logistics a înregistrat anul trecut venituri de 1.534 miliarde de euro, cu 9% mai mult decât în anul precedent. În cadrul său lucrează în prezent 21.000 de angajați ce deservesc 320 de operațiuni în 17 țări, totalizând aproximativ 5,8 milioane de metri pătrați de spații de depozitare.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...