Camion Fest, ediția a 13-a, exclusiv online între 19 și 23 octombrie
Home Noutati Camion Fest, ediția a 13-a, exclusiv online între 19 și 23 octombrie
Noutati

Camion Fest, ediția a 13-a, exclusiv online între 19 și 23 octombrie

7

Cefin Trucks, cel mai mare distribuitor de camioane rulate din România, organizează ediția cu numărul 13 a Camion Fest și a doua exclusiv online, în perioada 19-23 Octombrie 2020.A 13-a ediție Camion Fest aduce 5 zile cu oferte la super prețuri la camioane și utilaje rulate și numeroase surprize online. Nu vrei să ratezi nici o ofertă? Poți afla primul prețurile la camionul care te interesează. Este simplu: înscrie-te prin formularul găsit aici și vei fi notificat înaintea tuturor de lansarea campaniei.

Transportatorii interesați vor primi un mail în exclusivitate cu 2 ore înainte de lansarea campaniei. Ai timp să îți faci toate calculele și să profiți de super prețurile valabile doar în timpul Camion Fest – Ediția de Toamnă 2020.

Până atunci, poți să vizitezi sediul Cefin Trucks pentru a vedea camionul de care ai nevoie din stocul de peste 200 de vehicule. Este foarte posibil ca acesta să intre în promoție, dar ofertele vor fi disponibile doar în perioada evenimentului online.

Despre Cefin Trucks

Compania activează de peste 20 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și din mai 2017 a început activitatea din acest nou rol.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...