Home Logistică Genius se extinde în 300 de localități
Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

78

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din toate categoriile de produse și pentru orice nevoi, Genius, serviciul cu acces la peste 10 milioane de produse cu livrare gratuită și oferte speciale, se extinde în 300 de noi localități, din 36 de județe. Astfel, avantajele comerțului online sunt accesibile unui număr mare de oameni.

Clienții Genius beneficiază de livrare rapidă și gratuită la easybox pentru un număr nelimitat de comenzi de minimum 30 de lei. Acestea pot fi ridicate la orice oră din zi și din noapte. În plus, este oferită și o perioadă de retur extins la 60 de zile.

„Investițiile semnificative în infrastructură și tehnologie din ultimii ani ne ajută să punem astăzi la dispoziția unui număr mare de oameni 10 milioane de produse cu livrare gratuită, de la îmbrăcăminte sau încălțăminte la produse pentru casă și grădină, cosmetice sau articole pentru uz zilnic. Odată cu extinderea Genius în 300 de localități comerțul online devine și mai accesibil, iar economiile la bugetul familiei cresc datorită ofertelor exclusive și transportului gratuit. Cei care vor sa testeze serviciul o pot face gratuit timp de trei luni,” a spus Andrei Șercanean, VP ecommerce services eMAG România, Ungaria și Bulgaria.

Clienții Genius au economisit 506 lei pe eMAG și 108 lei pe Fashion Days

Pe lângă livrarea gratuită și ofertele speciale, serviciul Genius le oferă clienților posibilitatea de a vedea direct în contul lor, în timp real, cât reprezintă economiile pe care le-au făcut cu livrarea gratuită sau cu ofertele exclusive de care beneficiază. De pildă, la nivelul anului trecut, un client Genius a economisit, în medie, 506 lei pe eMAG, respectiv 108 lei pe Fashion Days. Cele mai multe comenzi înregistrate de clienți au venit din categoriile detergenți și produse de curățenie, fashion, telefoane și accesorii mobile, scutece, produse pentru îngrijirea părului & styling și produse pentru igienă.

În toate aceste noi localități în care ajunge, Genius este disponibil atât pe eMAG și cât și pe Fashion Days. Astfel cu Genius, mall-urile de la oraș se mută mai aproape de casă, la easybox, astfel încât atât clienții din zone rurale cât și din cele urbane au de acum acces la cele mai noi colecții ale unor branduri de fashion de top.

Extinderea Genius în cele 300 de noi localități se sprijină pe rețeaua easybox dezvoltată de firma de curierat Sameday, care numără în prezent peste 3.900 de lockere în România și care va fi extinsă în acest an până la 8.500 de puncte de livrare în toată regiunea Europei Centrale și de Est, permițând clienților să comande orice produs cu livrare în proximitatea casei.

Indiferent dacă sunt din mediul urban sau rural, toți clienții Genius beneficiază de reduceri și oferte exclusive, actualizate săptămânal, Genius Deals, care le oferă posibilitatea de a-și face cumpărăturile recurente la cele mai bune prețuri. De asemenea, cu Genius Family, clienții pot să împartă gratuit beneficiile abonamentului cu un alt membru al familiei fără niciun cost suplimentar. În prezent sunt aproape 700.000 de utilizatori Genius care folosesc abonamentul, dintre care 156.000 folosesc opțiunea Family.

Clienții pot accesa abonamentul anual Genius pentru 99 de lei, preț pe care Grupul eMAG l-a menținut neschimbat de la lansarea din 2020 și până acum, deși inflația și costul serviciilor și al utilităților au crescut. Înregistrarea este foarte simplă, din aplicația eMAG, secțiunea Genius, sau intrând pe site-ul eMAG, secțiunea Genius.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...

Logistică

Bosch lansează pe piață RevX

Bosch a anunțat lansarea unei soluții denumită RevX în cadrul celei mai...