Nou terminal Gebrüder Weiss România pentru serviciul de livrare la domiciliu

Gebrüder Weiss România a deschis un nou terminal dedicat serviciului de livrare la domiciliu pentru bunuri de tip cargo, la 3 km de sediul central.
Nou terminal Gebrüder Weiss România dedicat serviciului de livrare la domiciliu

Succesul înregistrat de companie pe segmentul livrărilor la domiciliu pentru bunuri de tip cargo a determinat compania să investească într-un nou terminal dedicat acestui serviciu.

Gebrüder Weiss România a lansat serviciul de livrare la domiciliu pentru bunuri de tip cargo – Home Delivery – la finalul anului 2018, iar în 2019 a efectuat 50.000 de transporturi. Cererea în creștere pentru acest serviciu și nevoia de a separa fluxurile transportului rutier clasic de cele ale transportului în regim Home Delivery, care necesită abordari diferite, sunt argumentele ce au stat la baza deciziei echipei de management de a investi în deschiderea unui nou terminal cross-docking.

Noua locație se află în Bolintin Deal, la 3 km de sediul central al Gebrüder Weiss România. El dispune de 3.000 mp de spațiu dedicat operațiunilor de cross-docking. Activitatea de aici este coordonată de o echipă formată din 20 de angajați, iar hub-ul logistic deservește întreaga țară.

”Deși traversăm o perioadă dificilă, ne concentrăm pe dezvoltarea continuă a companiei. Este important să fim deschiși și să identificăm noi oportunități prin care să acoperim nevoi, să ne diversificăm portofoliul de servicii și să devenim mai buni în industria în care activăm”, a declarat Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss România.

Adaugati comentariu