GW Home Delivery, peste 1 milion de livrări în 2019

Segmentul de comerț online a atins un record în cadrul diviziei Home Delivery a Gebruder Weiss: în Austria și Europa de Est, furnizorul de servicii de transport și logistică estimează un număr de 1,1 milioane de livrări efectuate în 2019.
Gebruder Weiss Home Delivery

Acest rezultat reprezintă o creștere de 24% a transporturilor efectuate față de anul anterior (885.000 de livrări în 2018). Gebrüder Weiss își reconfirmă astfel poziția de lider în Austria prin cele 385.000 de livrări efectuate (335.000 în 2018). În România, serviciul Home Delivery a fost lansat la finalul anului 2018 și doar în 2019, compania locală a efectuat 50.000 de transporturi.

”Aceste cifre ne demonstrează faptul că există o cerere mare pentru serviciile noastre. Și în acest an, majoritatea comenzilor au fost plasate în zile oficiale de promoție, precum Black Friday sau Cyber Monday, ocazii cu care am efectuat în mod evident mai multe livrări în comparație cu lunile anterioare”, a declarat Martin Treffer, Product Manager Home Delivery în cadrul Gebrüder Weiss. Doar în Austria, 15.000 de comenzi au fost înregistrate în ultima săptămână din noiembrie, majoritatea pentru mașini de spălat și frigidere.

Divizia Home Delivery a furnizorului de servicii de transport și logistică livrează direct la adresa destinatarului final produse electrocasnice, mobilier și electronice de consum, ce au fost comandate online. Anul acesta, aproximativ 500 de angajați și 270 de camioane asigura livrările la destinatarii finali.

”Suntem lideri de piața în Austria, dar creștem cotele de piață și în Europa de Est”, susține Treffer. În acest an, țările din Europa de Est ce au înregistrat cea mai mare creștere sunt Slovacia și Cehia, prin cele 165.000, respectiv 140.000 de transporturi efectuate. Divizia Home Delivery a Gebrüder Weiss înregistrează creșteri ale cotei de piață în Ungaria, Croația, Serbia și România, având în portofoliu clienți renumiți la nivel internațional din industrii precum comerț electronic și mobilier. Compania își propune să continue acest trend pozitiv și în 2020.

Adaugati comentariu