Gebrüder Weiss România instruiește 177 de angajați din fonduri UE

La 25 de ani de la pătrunderea pe piața din România, Gebrüder Weiss implementează un proiect cu finanțare europeană prin care va instrui 177 de angajați.
Gebrüder Weiss România instruiește angajați din fonduri UE

Programul are o valoare totală de aproape 2 milioane de lei, jumătate din finanțare fiind obținută prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Proiectul va fi implementat în perioada august 2019 – februarie 2021.

Grupul țintă este format din 177 de angajați ce provin din toată România, cu accent pe județele în care Gebrüder Weiss are puncte de lucru: Brașov, Sibiu, Bacău, Cluj, Giurgiu, Constanța, Dolj, Arad.

Obiectivul proiectului constă în dezvoltarea competitivității și inovării în sectorul prioritar al distribuției, prin facilitarea accesului angajaților la programe de învățare pe tot parcursul vieții și investiția directă în dezvoltarea competențelor în rândul forței de muncă active.

În cadrul acestui proiect, angajații Gebrüder Weiss vor beneficia de programe de formare și vor dobândi o calificare (pentru stivuitoriști). Totodată, aceștia își vor îmbunătăți cunoștințele, competențele și aptitudinile în domenii precum competențe sociale, civice și tehnologia informației. De asemenea, prin acest proiect compania urmărește creșterea performanțelor în plan profesional și îmbunătățirea abilităților prin programele de îmbunătățire procese.

”Prin acest proiect vom oferi acces la o succesiune de programe de formare profesională continuă, în vederea îmbunătățirii nivelului de cunoștințe al angajaților noștri, oferindu-le totodată și oportunitatea de a se pregăti pentru un nivel profesional superior. Colegi din departamente precum Logistică, Transport, Operare Date, Vânzări etc., vor participa la diferite cursuri, pe teme precum competențe sociale și civice, competențe digitale, îmbunătățire procese și altele”, a declarat Viorel Leca, director general al Gebrüder Weiss România.

Adaugati comentariu