Forumul Român de Curierat și Servicii Poștale, ediția a șasea

A șasea ediție a Forumului Român de Curierat și Servicii Poștale își va deschide porțile pe 17 Aprilie, la Hotel InterContinental din București.
Forumul Român de Curierat și Servicii Poștale

Evenimentul va aduce la aceeași masă de discuții cele mai reprezentative companii de curierat și servicii poștale, împreună cu autoritățile ce reglementează și supervizează sectorul, magazinele online, băncile, furnizorii de servicii de plăți sau echipamente și noi tehnologii.

Conferința va fi deschisă de către Sorin Grindeanu, Președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Prima sesiune va fi o analiză a pieței de curierat și servicii poștale, în care se va discuta despre provocări, modalități de a rămâne competitiv într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, servicii inovative, mobilitate pentru un business în mișcare, și cum poate automatizarea să simplifice modul de lucru în domeniul logistic, poștă și curierat, livrarea la punct fix și investițiile în rețele de lockere.

A doua sesiune va dezbate provocările operațiunilor de livrare, și aici vor fi prezente magazinele online cu propuneri și sugestii, din experiența marilor clienți din curierat:

Importanți manageri și furnizori din curieratul local și internațional, precum Sebastian Steinhauser – CEO & Founder Parcelly, UK, Eduard Lazăr – Head of Partner Services, On the Dot UK, Cătălin Cîrnaru – Supply Chain Manager, Flanco Retail, Victor Răcariu – Director General, Glovo, Florinel Chiș – Președinte, ARMO, Lucian Aldescu – Expert, Dan Turcu – General Manager RoSystec, Thomas Altmann – Product Manager Systems SICK Austria, vor dezbate într-un format interactiv care sunt provocările și oportunitățile unui sector în continua mișcare.

Conferința va avea și o zonă expozițională, unde vor fi prezenți partenerii Honeywell, Mercedes-Benz, Ropeco, Sick Sensor Intelligence, Zebra Technologies.

Partenerii conferinței sunt: Fan Courier, Honeywell, Mercedes-Benz, Sick Sensor Intelligence, RoSystec, Sameday, Urgent Cargus, VP Group, Zebra Technologies.

Forumul Român de Curierat și Servicii Poștale poster

Adaugati comentariu