Ceasuri Scania V8 la aniversarea de 50 de ani a legendarelor motoare

Scania a lansat o serie specială de ceasuri pentru a marca aniversarea de 50 de ani a motorului V8. Cele trei modele de ceasuri Scania V8 au fost dezvoltate de designerii Scania R&D și sunt inspirate de detalii ale camioanelor V8.
ceasuri Scania V8 proiectare

Ceasurile au fost proiectate de la zero, astfel fiind posibilă introducerea tuturor detaliilor speciale. Dezvoltarea lor a durat mai mult de un an.

ceasuri Scania V8 grifon spate”Când am dezvoltat gama de produse de promovare V8, am vrut să subliniem ceea ce reprezintă camioanele V8 în prezent: putere și precizie. V8 este o sursă de mândrie pentru Scania și pentru cei care îl conduc”, a declarat Fredrik Rudenstam, liderul echipei de design.

Cele trei modele de ceasuri Scania V8 sunt disponibile la dealerii din Europa și la magazinul online al producătorului. Fiecare model este alimentat cu ajutorul unui mic panou solar care convertește lumina în energie electrică. Odată încărcate complet, ceasurile pot funcționa mai mult de două luni. De asemenea, ele rezistă la apă până la adâncimi de 100 de metri.

ceasuri Scania V8 detaliiV8 Limited Edition

Primul model este V8 Limited Edition, o serie limitată de doar 500 de unități, cu numărul trecut pe spate. Cureaua din piele neagră cu cusături roșii amintește de volanul camioanelor Scania V8. Butoanele sunt inspirate de capul pistoanelor, iar acele de cele ale vitezometrului. Pe față avem logoul Scania și simbolul V8, iar pe spate este gravat un grifon.

ceasuri Scania V8 detalii 3V8 Black Edition

Al doilea model, V8 Black Edition, este mai sportiv. Cureaua este inspirată de cureaua de transmisie a motorului și are și o dungă roșie, specifică modelelor V8. Suprafața mai dură a ramei față subliniază rezistența camionului. De asemenea, ceasul conține logoul, simbolul V8 și grifonul Scania.

ceasuri Scania V8 detalii 2V8 Metal Edition

Al treilea model, V8 Metal Edition, are V-uri mici pe fața ceasului, care imită forma logoului V8. Modelul are un profil elegant și robust și un finisaj subtil de metal lustruit.

Adaugati comentariu