Ford Trucks este acum și în Estonia

Ford Trucks, marca globală a Ford Otosan, continuă expansiunea internațională prin parteneriatul cu FTrucks OÜ, un distribuitor de camioane noi în Estonia.

Ford Trucks, cu o prezență proeminentă în Europa de Vest, s-a extins puternic în ultimii ani în Europa Centrală și de Est, ajungând la 46 de piețe până în prezent. 

FTrucks OÜ, o subsidiară a KB Auto Eesti OÜ, unul dintre cei mai mari dealeri de echipamente grele uzate din Scandinavia, a semnat un acord de distribuire cu Ford Trucks în octombrie. Primele camioane noi au sosit în Estonia la sfârșitul anului trecut.

Distribuitorul se află în Rummu, unde, pe lângă vânzările de camioane noi, vor exista și facilități pentru lucrări de garanție și service. Potrivit lui Karl Biltse, președintele consiliului de administrație al grupului KB Auto, infrastructura existentă a KB Auto Eesti OÜ și 15 ani de experiență internațională în brokerajul de echipamente grele second-hand i-au permis să intre într-o nișă de camioane noi mult mai eficient decât ar face-o un nou venit. ”Putem oferi clienților oferte de răscumpărare pentru un camion uzat la fața locului, ceea ce ajută și la simplificarea finanțării unui vehicul nou”, a explicat el. 

Deși FTrucks OÜ întreține și deservește practic toate camioanele grele Ford Trucks, operațiunile de vânzări se concentrează pe modelul F-MAX, „Camionul internațional al anului 2019 (IToY). 

KB Auto Eesti OÜ este o companie din Estonia care a crescut constant în 15 ani pentru a deveni unul dintre cei mai mari dealeri de echipamente grele second hand din Scandinavia. Compania are filiale în Estonia, Finlanda, Suedia și Norvegia. KB Auto Eesti OÜ a vândut anul trecut peste 1.700 de unități de utilaje grele. 

Adaugati comentariu