Home Camioane Flotă Ford Trucks F-MAX pentru Est Europa Expediții
CamioaneRutierTransportatori

Flotă Ford Trucks F-MAX pentru Est Europa Expediții

38

20 de unități dintr-o flotă Ford Trucks F-Max de 76 de vehicule au fost livrate de Cefin Trucks către Est Europa Expediții.

Cefin Trucks este unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, iar Est Europa Expediții reprezintă un client cu o mare tradiție în industria transporturilor comerciale. Evenimentul a avut loc in Timișoara, iar la acesta au participat:

  • Cosmin Tabără, Viceprimar Primăria Timișoara
  • echipa de management Ford Trucks Romania (Stefano Albarosa – CEO Cefin Trucks, Gabriel Tudor – Director Vânzări Ford Trucks)
  • reprezentanți Ford Trucks international (Koray Kuvvet – Managing Director Ford Trucks Est Europe and Balkans, Selim Yazici – Regional Managing Director Est Europe)
  • Giustino Tamburro, reprezentant Est Europa Expediții

Cea mai mare flotă Ford Trucks F-Max din România

“Credem cu tărie că cei care investesc sunt cei care vor dezvolta Timișoara. Și vom fi mereu alături de ei. Mă bucură foarte mult implicarea și apropierea Ford Trucks de această piață”, a declarat viceprimarul Cosmin Tabără.

“Ne bucurăm că am livrat această flotă (primele 20 de unități din cele 76 contractate) către Est Europa Expediții, principal partener al Italtrans Europa (Grupul familiei Tamburro). Acest lucru arată că marca Ford Trucks si produsul F-Max prezintă încredere atât pentru flote mai mici, cât și pentru flote mari. De altfel este premiat ca fiind Camionul Anului 2019 la nivel internațional. Eu sper că o dată cu acest contract deschidem calea către marii clienți de flote din România pentru camioanele Ford Trucks” a precizat Stefano Albarosa.

Pentru a continua: ”Avem cu această ocazie cea mai mare flotă Ford Trucks F-Max din România. Ceea ce demonstrează competitivitatea produsului in segment. Suntem deja lideri in segmentul de construcții si cel de specializate. Și ne dorim să ne demonstrăm valoarea adăugată si in segmentul de transport internațional si beneficiile economice pe care le aducem clienților.”

O premieră

“Am înființat firma de transport în 1967, în Italia.  Și este una dintre cele mai vechi firme de transport. Pentru prima oară am adăugat acum flotei si vehicule Ford Trucks. Primele impresii din partea șoferilor noștri sunt pozitive. Primele 20 de unități ne-au fost livrate acum două săptămâni. Le mulțumesc familiei mele și colaboratorilor, precum și tuturor transportatorilor din România, cu care am o relație foarte bună. La nivel de grup avem o cifra de afaceri ce depășește 70 milioane Euro. Dintre care aproximativ 30 milioane Euro sunt facturați în România”, a precizat Giustino Tamburro.

“Ford Trucks și-a consolidat poziția pe piața din România în doar patru ani. Iar această livrare de flotă de F-MAX către Est Europa Expediții ne crește vizibilitatea. Ca și rezultatele în segmentul capetelor tractor pentru transport internațional. Mai importantă decât cifrele este încrederea pe care ne-o acordă noul nostru client, Est Europa Expediții. Vă garantez că atunci când veți avea nevoie de noi, echipa Ford Trucks, va munci din greu să vă fie alături. Rețeaua internațională de service-uri ale mărcii este in continuă expansiune, pentru a fi alături de clienții nostri oriunde ei au nevoie”, a precizat Koray Kuvvet.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Camioane

Scania câștigă pentru a noua oară testul comparativ Green Truck

În fiecare an, producătorii de camioane grele din Europa sunt invitați la...