FlixBus crește frecvența curselor în perioada Sărbătorilor
Home Autobuze FlixBus crește frecvența curselor în perioada Sărbătorilor
AutobuzeTransportatori

FlixBus crește frecvența curselor în perioada Sărbătorilor

38

FlixBus, compania care deține cea mai mare rețea de transport cu autocarul pe distanțe lungi din Europa, va crește frecvența curselor operate în perioada Sărbătorilor.Perioada dinaintea sărbătorilor de iarnă este în general una dintre cele mai aglomerate pentru călătorii. Foarte mulți pasageri români călătoresc cu autocarul dinspre diferite orașe din Europa pentru a-și petrece vacanța alături de familie.

FlixBus, compania care deține cea mai mare rețea de transport cu autocarul pe distanțe lungi din Europa, anunță că va crește frecvența curselor operate din și spre România în perioada sărbătorilor de iarnă (15 decembrie – 5 ianuarie). În această perioadă, călătorii vor avea la dispoziție mai multe curse care fac legătura între România și țări precum Ungaria, Austria, Cehia, Franța și Germania.

Pentru a face față cererii ridicate din perioada Sărbătorilor, furnizorul de mobilitate a mărit capacitatea unor conexiuni populare precum Sibiu – Viena, Timișoara – Praga sau București – Dortmund. Astfel, cursele din Austria și Ungaria către Oradea, Cluj-Napoca sau Sibiu vor creşte la 7 frecvenţe pe săptămână în această perioadă. Și frecvența autocarelor pe ruta Timișoara – Praga a crescut la 7 plecări datorită cererii crescute. Cursele pe ruta Viena – București vor fi extinse de asemenea la 7 frecvențe pe săptămână față de 5 curse.

Pasagerii români care vor dori să călătorească spre destinații precum Zürich, Strasbourg sau Paris vor avea la dispoziție 5 curse FlixBus, în timp ce cursele spre orașe din Germania precum Nürnberg, Frankfurt sau Dortmund au fost extinse la 3 frecvențe pe săptămână.

În plus, FlixBus a mărit capacitatea flotelor pe rutele dinspre orașe precum Viena, Budapesta, Praga, Stuttgart și Rennes pentru a se asigura că pasagerii vor ajunge la destinația dorită în săptămânile de dinaintea Crăciunului, cât și în perioada 31 decembrie – 5 ianuarie.

FlixBus operează curse directe din România spre 15 țări din Europa.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

AerianTransportatori

Low-costul bate companiile de linie

Deși blamate de cele mai multe ori, companiile low-cost din Europa transportă...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

AerianTransportatori

Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde...