Fabrica Iveco din Valladolid a produs cabina cu numărul 100.000

Fabrica Iveco din Valladolid, unde sunt produse șasiurile pentru comercialele ușoare Daily și cabinele pentru gama de camioane grele, a produs recent cabina cu numărul 100.000.
Fabrica Iveco din Valladolid a produs cabina cu numărul 100.000

Jose Manuel Jaquotot, director al fabricii Iveco din Valladolid, a mulțumit întregului personal pentru această realizare. ”Au fost 5 ani de provocări continue, dar am ajuns să celebrăm producerea a 100.000 de cabine pentru camioane grele. Această cabină de culoare roșu metalic pentru un Iveco S-Way reprezintă expertiza și bunele practici ale acestei fabrici”, a declarat Jose Manuel Jaquotot.

Fabrica din Valladolid a adăugat în 2016 secția de cabine pentru camioane grele, trimițând primele cabine pentru modelul Stralis către fabrica din Madrid, unde se produce șasiul și se asamblează cabina. Producția s-a extins după lansarea noului Iveco S-Way din 2019. Fabrica Iveco din Valladolid este a doua din cele 64 ale grupului CNH Industrial care obține nivelul Gold în sistemul World Class Manufacturing.

”Lansarea modelului Iveco S-Way a extins colaborarea dintre fabricile Iveco din Madrid și Valladolid, centrul nostru pentru camioane grele din Spania. Utilizăm procese de producție eficiente și competitive, concentrate pe îndeplinirea cerințelor clienților și pe o calitate de top”, a mai spus Jaquotot.

Citește și:

Test Iveco S-Way 480: Eu sunt S-WAY

Test Iveco Daily. Aproape un camion

Adaugati comentariu