EVW Holding Pitești s-a mutat într-un sediu nou

EVW Holding, importatorul oficial în România al camioanelor DAF, a decis să își mute locația din Pitești într-un nou sediu, mai spaios și mai modern.
EVW Holding Pitești s-a mutat într-un sediu nou

EVW Holding a anunțat că punctul său de lucru din Pitești, situat în com. Bascov, str. Mierlușești nr. 7 B, și-a mutat activitatea într-o noua locație. Noul sediu este tot în Bascov, pe str. Mierlușești nr. 19 A (în incinta Agexim Spedition SRL).

”Datorită potențialului economic deosebit al zonei, în 2015, magazinul de piese din comuna Bascov – Pitești a devenit primul magazin exclusiv TRP din România. În acest timp, echipa EVW Holding a reușit să atragă și să fidelizeze un număr important de clienți, prin calitatea serviciilor și produselor. Ținând cont de cerințele clienților și de nevoia continuă de a evolua, compania EVW Holding a decis că este necesar un spațiu mai mare si mai modern, de unde să puteți achiziționa piese de schimb originale DAF și TRP, dar și de o echipă nouă și profesionistă. Vă așteptăm cu mult entuziasm și cu un portofoliu de produse mai bogat!”, se arată într-un comunicat al EVW Holding.

Pentru informații suplimentare puteți să apelați la nr. de telefon 0727.337.464, 0736.885.168 sau prin e-mail la: piese.pitesti@evwholding.ro

Citește și:

Marea Britanie va interzice vânzările de mașini noi pe benzină şi motorină din 2030

DAF renunță la cabina de camion plată

Adaugati comentariu