Emirates SkyCargo se bazează pe MAN TGS
Home Camioane Emirates SkyCargo se bazează pe MAN TGS
CamioaneLogistică

Emirates SkyCargo se bazează pe MAN TGS

32

Emirates SkyCargo, unul dintre cei mai mari transportatori aerieni de marfă din lume, folosește 49 de camioane MAN TGS 19.400 pentru a conecta cele două aeroporturi importante din Emiratele Arabe Unite, Al Maktoum International Airport și Dubai International Airport.Cele 49 de camioane transportă marfă pe traseul de 65 de kilometri care leagă cele două aeroporturi. Până acum, camioanele au parcurs peste 19 milioane de kilometri fără probleme, efectuând zilnic peste 375 de curse.

Emirates SkyCargo este al doilea operator logistic aerian din lume, iar centrul operațional se află pe aeroportul Al Maktoum. În schimb, flota de aeronave este localizată pe Aeroportul Internațional din Dubai, la o distanță de 65 de kilometri. Astfel, o mare parte din mărfuri sunt transportate cu camioanele între cele două aeroporturi, iar pentru acest lucru Emirates SkyCargo se bazează pe serviciile companiei Allied Transport Company (ATC).

ATC este una dintre cele mai mari companii de transport din regiune, având cea mai mare flotă de camioane din Emiratele Arabe Unite. 49 de camioane din flota ATC sunt dedicate exclusiv partenerului Emirates SkyCargo, această flotă fiind compusă din camioane MAN TGS 19.400 cu cabină LX, care fac conexiunea dintre cele două aeroporturi.

Emirates SkyCargo MAN TGSÎn cei patru ani de colaborare dintre Emirates SkyCargo, Allied Transport și MAN, camioanele MAN TGS au parcurs fără probleme peste 19 milioane de kilometri. Adică de 25 de ori distanța de la Pâmânt la Lună și înapoi.

În această perioadă, camioanele MAN TGS au transportat peste un milion de containere de la un aeroport la altul, având programate o medie de 375 de curse zilnic. Camioanele MAN TGS și-au demonstrat fiabilitatea în condiții dificile, neavând nicio problemă de livrare în toată această perioadă. De aceea, Emirates SkyCargo și-a reînnoit contractul cu ATC, care va folosi în continuare modelul MAN TGS 19.400.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...