Camion agricol MAN la Agritechnica 2019
Home Camioane Camion agricol MAN la Agritechnica 2019
CamioaneVehicule speciale

Camion agricol MAN la Agritechnica 2019

28

Între 10 și 16 noiembrie, MAN Truck & Bus va expune motoare pentru mașini agricole de la MAN Engines, dar și un camion agricol bazat pe modelul MAN TGS 18.510 4×4 BLS la expoziția Agritechnica 2019 din Hanovra.Camioanele sunt o opțiune ideală pentru o gamă largă de aplicații de transport în agricultură. Oferind o sarcină utilă mare, viteze înalte și confort de top, camioanele excelează în procesele de transport care leagă fermele de câmpurile agricole și de facilitățile de stocare.

Propunerea MAN la Agritechnica 2019 va fi un camion agricol bazat pe MAN TGS 18.510 4×4 BLS. Modelul este echipat cu motorul D26 actualizat, care respectă standardul Euro 6D și oferă suplimentar 10 CP și 100 Nm față de versiunea actuală. Ca rezultat, noile versiuni de putere sunt 430, 470 și 510 CP.

Autotractorul cu tracțiune integrală de 510 CP ce va fi expus va fi echipat cu anvelope agricole care minimizează distrugerea solului (445/65R22.5 în față și 600/50R22.5 în spate). Personalizarea pentru agricultură mai include tracțiunea integrală permanentă, un sistem hidraulic de detectare a sarcinii pe axe cu o priză de putere pe partea volantei, o varietate de cuple de remorcare și aprobarea anvelopelor pentru utilizarea în agricultură sau domeniul forestier.

Beneficiile designului sunt clare pentru autotractorul agricol MAN cu semiremorcă: el poate fi folosit pe întreaga perioadă a anului, atât pe șosea, cât și pe teren. Această versatilitate este foarte apreciată de contractorii din agricultură. De exemplu, dacă nu mai există misiuni de transport necesare, camionul poate fi folosit în aplicații agricole, precum arat, secerat sau împrăștiere de îngrășăminte. De asemenea, MAN TGS poate fi convertit într-un vehicul de construcții sau pentru deszăpezire doar prin schimbarea semiremorcii și a anvelopelor.

La același stand (Hala 16, Stand D41), MAN Engines va expune motoare pentru mașini agricole și producție de energie. Printre acestea, o premieră mondială: un motor cu șase cilindri în linie de 16,2 litri. Acesta a fost proiectat special pentru cele mai puternice mașini agricole și comerciale.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

40 de camioane destinate sectorului de construcții, livrate de AUTOGLOBUS la Timișoara

Autoglobus anunță livrarea a 40 de camioane către Drumuri și Poduri Banat...

Camioane

eActros 600 a trecut cu succes toate testele înainte de începerea producției de serie

Wörth am Rhein găzduiește nu numai cea mai mare fabrică de camioane...

Camioane

Ford Trucks și IVECO semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a examina potențiale sinergii

Ford Trucks și IVECO au în plan un eventual parteneriat tehnologic. Primul...

Camioane

Gheorghe Vlase – Ambasadorul Ford Trucks F-Max pentru un condus eficient

AIC Trucks anunță lansarea unui proiect de test și analiză reală a...