Cargo&Bus FloteAuto septembrie 2019
Home Noutati A apărut Cargo&Bus nr. 275, ediția septembrie 2019
Noutati

A apărut Cargo&Bus nr. 275, ediția septembrie 2019

47

A apărut numărul 275 al revistei Cargo&Bus, septembrie 2019, cu un conținut care îmbină, ca de obicei, testele și prezentările de vehicule comerciale cu cele mai noi informații din lumea transporturilor și logisticii.Coperta Cargo&Bus 275 Septembrie 2019Materialul de bază este primul test cu noul Volvo FH cu I-Save. Acesta se bazează pe motorul D13TC cu două turbine, care are un cuplu mai mare cu până la 300 Nm decât propulsorul de putere similară cu o singură turbină. În practică, noul model merge cu turații mai mic, fiind mai economic, dar și mai silențios.

Pe plan intern avem două materiale despre vehiculele specializate Ford Trucks. În primul rând avem un interviu cu primul client al mărcii din țara noastră, ale cărui prime camioane au ieșit recent din perioada de garanție. De asemenea, am aflat în exclusivitate că Ford Trucks va lansa în curând un transportor auto și o autogunoieră electrică. Tot pe plan național vorbim despre începerea livrărilor pentru noua generație Actros, despre un camion Scania CNG folosit de Coca-Cola România, dar și despre noile camioane asamblate la Baia Mare de ATP Trucks.

Pe plan mai general vorbim despre parteneriatul semnat de Ford Trucks cu TIP Trailer Services, care va oferi servicii after-sales pentru marca turcă în vestul Europei. De asemenea, Scania a lansat o nouă versiune a motorului de 13 litri, de 540 CP.

În secțiunea de tehnologie a ediției din septembrie 2019 prezentăm parteneriatul dintre Iveco și Nikola pentru dezvoltarea de camioane electrice cu baterii și celulă de combustie, despre tahograful inteligent, dar și despre camioanele care încep să învețe să facă autonom plăți electronice. de asemenea, în rubrica de vânzări studiem statisticile înmatriculărilor de vehicule de peste 3,5 tone din luna iulie.

În secțiunea de transport persoane vorbim despre livările de autobuze electrice SOR pentru orașele Turda și Brașov. Tot aici prezentăm în detaliu și contractul semnat de Primăria București pentru 130 de autobuze Citaro Hybrid.

FloteAuto 58 Septembrie 2019Revista Cargo&Bus poate fi cumpărată din toate marile centre de distribuție presă (inmedio și benzinării), alături de revista FloteAuto. În numărul 58 al revistei FloteAuto (Septembrie 2019) puteți găsi un test drive cu noul suv compact Mazda CX-30, în versiunea de motorizare cea mai potrivită pentru flote, Skyactive-G 122. Alte teste interesante prezente în acest număr sunt cele cu noul Opel Astra, utilitara VW Transporter T6.1 sau noua generație a pick-up-ului Mitshubishi L200. Prețul pachetului FloteAuto – Cargo&Bus este de 10 lei.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

România primește 149 milioane de euro de la UE

România primește granturi în valoare de 149 milioane de euro de la...

Noutati

Fast Danube 2: E oficial!

Comisia Europeană a selectat proiectul Fast Danube 2 pentru finanțare de 195,5...

Noutati

UE va investi şapte miliarde de euro în infrastructuri de transport durabile, sigure şi inteligente

Comisia Europeană a selectat 134 proiecte de transport pentru a primi peste...

CamioaneNoutati

Renault Trucks, Jumbo și SVZ testează prototipul electric „Oxygen”

Renault Trucks își continuă activitatea de cercetare și dezvoltare cu camionul său...