eMAG Genius
Home Logistică eMAG Genius, serviciu premium cu livrare rapidă gratuită, inclusiv duminica
Logistică

eMAG Genius, serviciu premium cu livrare rapidă gratuită, inclusiv duminica

4

eMAG lansează Genius, serviciul premium prin care membrii pot face cumpărături nelimitate cu livrare rapidă și gratuită, plus alte beneficii exclusive.Genius este disponibil la lansare în 5 orașe mari din țară: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora. Livrarea este rapidă: orice comandă plasată de luni până vineri, până seara târziu, este livrată a doua zi. În București, pentru comenzi plasate până la miezul nopții, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica.

La easybox sau la showroom, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius – chiar și pentru o ciocolată. Pentru livrarea acasă, membrii vor beneficia de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depășesc 100 lei.

Membrii eMAG Genius beneficiază și de extinderea perioadei de retur gratuit la 60 de zile, comparativ cu 14 zile perioada legală.

Clienții pot accesa serviciul  pentru echivalentul a 8,25 lei pe lună, plătibil anual. Înregistrarea este foarte simplă, accesând secțiunea Genius din aplicația eMAG sau intrând pe emag.ro/genius.

”Lucrăm de câțiva ani la acest serviciu, cu care rezolvăm cele mai importante cerințe ale clienților. Pentru lansarea acestui serviciu, am investit în dezvoltarea gamei de produse, a serviciilor de livrare rapidă, inclusiv în extinderea rețelei easybox, care a ajuns la 500 de lockere, precum și în depozite uriașe pentru a gestiona o gamă mare de produse. Probabil acesta este cel mai important serviciu lansat până acum de eMAG”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

”Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Prin eMAG Genius, vrem să îi ajutăm să se bucure nelimitat de cumpărături cu livrare rapidă, fără grija costurilor de transport. Serviciul premium eMAG Genius este abia la început, ne propunem să dublăm gama de produse Genius până la finalul anului, să adăugăm noi beneficii, dar și să extindem în mai multe orașe, începând cu Timișoara, din luna iulie”, a spus și Andrei Șercanean, Business Development Director eMAG.

Citește și:

eMAG Green Delivery, livrări de colete cu mașini electrice

Tesla a devenit cea mai valoroasă companie auto la bursă!

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Aquila cumpără Parmafood

Tranzacție pe piața de distribuție: Aquila cumpără Parmafood de la antreprenorul Eugen...

Logistică

Firmele de curierat din România au început să aducă angajați din Nepal

Criza forței de muncă determină firmele din România de curierat să se...

Logistică

Proiect-pilot pentru robotul „Digit”, centrat pe om

GXO Logistics realizează un proiect pilot de referință în industrie pentru un...

Logistică

Aplicația Cargus Mobile a depășit 1 milion de descărcări, de la lansare

Digitalizare accelerată în curierat: aplicația Cargus Mobile a depășit 1 milion de...