Ediție limitată Actros Safety Edition în România

Divizia Trucks a Mercedes-Benz România lansează Actros Safety Edition, o ediție limitată de camioane Mercedes-Benz Actros, care oferă cel mai ridicat nivel de siguranță la conducere.
Actros Safety Edition

Cu Actros Safety Edition, Mercedes-Benz România contribuie semnificativ la creșterea siguranței în trafic și reducerea timpilor de imobilizare a camioanelor.

”Am introdus în specificația camioanelor din actuala campanie sistemul Active Brake Assist 4, primul asistent de frânare de urgență din lume, cu recunoașterea pietonilor. Prin facilitarea achiziționării acestui sistem, ne dorim să susținem companiile de transport din România în a pune un accent suplimentar pe siguranța în trafic, atât pentru șoferii lor, marfa pe care o transportă, cât și pentru ceilalți participanți la trafic”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz România.

Camioanele produse în ediție limitată sunt disponibile în patru configurații tehnice (Actros 1848 LS, Actros 1845 LSNRL, Actros 1845 LS și Actros 1846 LSNRL), care includ și o serie de pachete speciale privind economia, confortul, dar și sistemele de asistență la conducere care măresc siguranța în trafic și la volan.

Actros Safety EditionSistemul Active Brake Assist 4 cu funcție de detectare a pietonilor avertizează șoferul cu privire la o eventuală coliziune și inițiază frânarea atunci când detectează obiecte staționare și mobile. În calitate de prim sistem de acest tip, Active Brake Assist 4 avertizează înainte de o coliziune și, dacă este necesar, inițiază în mod automat frânarea parțială sau chiar totală, dându-i șoferului posibilitatea de a evita coliziunea prin frânare integrală sau printr-o manevră de evitare.

Airbag-ul pentru șofer este activat de către senzorii de impact și protejează șoferul în cazul unei coliziuni.

Proximity Control Assist furnizează informații despre autovehiculele din față, astfel încât sistemul inteligent de control de croazieră să poată schimba optim treptele de viteză, pentru a folosi inerția autovehiculului într-o manieră cât mai eficientă.

Pachetul de vizibilitate, ce include faruri bi-xenon, lămpi spate LED, proiectoare de ceață, lumini de zi cu LED și sistem de spălare a farurilor, oferă un plus de siguranță la conducere.

Actros Safety EditionMai mult, Actros Safety Top Edition sunt configurate la un nivel ridicat de confort pentru șofer, prin pachetele speciale de dotări precum lumini ambientale, ladă frigorifică, tablou de bord cu afișaj suplimentar, Radio Touch etc.

Comenzile pentru camioanele Mercedes-Benz Actros Safety Edition pot fi deja plasate, campania fiind valabilă până în martie 2019, în limita stocului disponibil. În această perioadă, Mercedes-Benz Financial Services pune la dispoziție oferte speciale de finanțare pentru achiziționarea camioanelor.

Mai multe detalii despre configurațiile tehnice ale camioanelor Mercedes-Benz Actros Safety Edition sunt disponibile la: www.mercedes-benz.ro/safetyactros.

Adaugati comentariu