Home Logistică DSV Road caută studenți full time, part time sau în internship
LogisticăServiciiTransportatori

DSV Road caută studenți full time, part time sau în internship

51

DSV Road oferă oportunități de integrare pentru studenții care doresc o carieră în domeniul transportului și logisticii.

Dezvoltarea organică accelerată, dar și integrarea locală a unor firme achiziționate de DSV la nivel global – precum UTI Logistics, Agility sau Panalpina – a determinat decizia de a separa în România cele trei divizii – DSV Road, DSV Solutions și DSV Air&Sea – de mai bine de trei ani.

Integrarea Panalpina și separarea completă a diviziei proprii de aerian și maritim a durat aproape doi ani. Astfel că planul separării DSV Road a luat ceva mai mult timp și ca urmare a pandemiei.

De aproape o lună de zile, echipa DSV Road s-a mutat într-o clădire de birouri nouă, modernă, în zona AFI Cotroceni. Intenția a fost aceea de a crea un mediu de lucru mai confortabil pentru angajați, fiind mai aproape de oraș, dar și de centrele universitare. Cu atât mai mult cu cât compania este în căutare de talente pentru a-și extinde echipa. Separarea juridică se va produce, însă, cel mai probabil în 2023.

DSV Road, parte din strategia de business

“Înființarea DSV Road SRL este parte din strategia noastră de business. Fiecare divizie își va concentra propriile resurse pe segmentul propriu și va avea o echipă de management dedicată. Însă în continuare vom lucra împreună – avem echipe de vânzări care promovează serviciile și soluțiile noastre integrate și complete – pentru ca partenerii noștri să beneficieze de aceeași expertiză și experiență ca și până acum”, a spus Sergiu Iordache. Managing Director-ul DSV Road a adăugat că un alt serviciu pe care îl vor împărți cele trei entități separate juridic va fi cel de suport, care va fi un local shared service centre într-una dintre cele trei companii și vor face servicii finance&accounting, IT, quality, marketing, admin pentru toate cele trei companii.

„Anul acesta închidem undeva la 60-65 de milioane de euro după calculele noastre. Înseamnă o creștere cu 35-40% față de anul trecut. E o creștere sănătoasă, de circa 20%, dacă scădem rata inflației – 15%”, conchide Sergiu Iordache, care dezvăluie planul DSV Road pentru anul viitor: „Ne dorim creșterea cifrei de afaceri până la 100 de milioane de euro, deci o creștere cu 50% față de rezultatele acestui an”.

Sediu nou și oportunități pentru tineri

DSV Road București și-a mutat birourile într-un sediu nou, după o investiție de un milion de euro în închirierea spațiului pe 5 ani și renovare. Noul sediu DSV Road se află în clădirea AFI Park 4-5 din Capitală, unde ocupă o suprafață de 1.400 m2, care poate acomoda 100 de persoane.

„Mutarea sediului dintr-o zonă periferică a Capitalei într-o zonă apropiată de centrul orașului și cu numeroase facilități se înscrie în strategia noastră de employer branding pentru retenția angajaților și atragerea de noi membri în echipă. De altfel, pentru alegerea noului sediu am ținut cont de dorința colegilor de avea acces facil la mijloace de transport în comun, reducând astfel timpul în trafic de acasă până la birou. Intenționăm să angajăm studenți, full-time sau part-time, să oferim oportunități de internship pentru tinerii care doresc o carieră solidă într-un domeniu stabil, sigur, dinamic și plăcut, cum este cel al transportului și logisticii, lucru pe care înainte nu puteam să îl facem cu ușurință”, punctează Mihai Teodorescu, Country Director Road în cadrul DSV Road.

DSV Road oferă un sistem flexibil de lucru – 3 zile de la birou și 2 de acasă – dar sunt și angajați care vin zilnic la birou. Birourile sunt desemnate pe fiecare angajat, existând însă și un spațiu comun pe care îl ocupă colegii din departamentul Customer Support. De asemenea, DSV Road oferă posibilitatea de a lucra complet în cloud, astfel încât să nu fie nevoie ca oamenii să aibă permanent cu ei laptop sau unități de stocare de date.

„Cei din operațional lucrează în echipă și atunci condițiile optime sunt când se aud unul pe celălalt, de aceea am și împărțit zonele de lucru în desk-uri cu câte 6-7 posturi de lucru”, a mai spus Mihai Teodorescu.

Divizia DSV Road numără aproape 90 de angajați în toate cele patru sucursale, București, Timișoara, Cluj, Iași și Brașov – majoritatea cu vechime medie de 8-10 ani. Media de vârstă e de circa 30 de ani, rotația de personal fiind de 5-6%.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

AerianTransportatori

Low-costul bate companiile de linie

Deși blamate de cele mai multe ori, companiile low-cost din Europa transportă...

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

AerianTransportatori

Comisia Europeană a aprobat astăzi ajutorul de restructurare TAROM

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că TAROM a primit undă verde...