DKV Mobility extinde rețeaua de acceptare din Elveția

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își extinde în mod constant rețeaua de acceptare.

De acum, clienții DKV Mobility își pot plăti alimentările cu carburant prin intermediul DKV CARD în aproximativ 500 de benzinării AVIA din Elveția. AVIA este o asociație formată din 10 companii membre și este prezentă pe piața din Elveția din 1927. Cu peste 500 de puncte de alimentare cu carburant sub marca AVIA, aceasta este cea mai mare rețea de benzinării din Elveția.

„AVIA este un nume mare, cu o istorie pe măsură în Elveția”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Suntem încântați să ne extindem și mai mult rețeaua de acceptare și să oferim clienților noștri flexibilitate maximă prin acest parteneriat.”

Patrick Staubli, Managing Director al Asociației AVIA Elveția, adaugă: „DKV Mobility este o companie cu renume în sectorul mobilității, inclusiv în Elveția. De aceea, suntem încântați să asigurăm o experiență de alimentare și mai convenabilă în benzinăriile noastre pentru clienții flotelor comerciale DKV Mobility.”

Ca de obicei, noile stații de alimentare conectate pot fi accesate prin intermediul DKV CARD și pot fi găsite cu ajutorul aplicației DKV Mobility și al planificatorului online de rute DKV MAPS. Cu 66.000 de puncte de alimentare, DKV Mobility oferă clienților săi acces la cea mai largă rețea cu multiple surse de energie accesibile din Europa.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-mobility.com.

Adaugati comentariu