Raben: Oradea, ”fereastră” către Europa

În conformitate cu strategia de dezvoltare Raben în România, depozitul companiei din Oradea, a fost relocat într-un depozit modern de 1.300 de metri pătrați.

Investiția este situată în CTPark Oradea Cargo Terminal și face parte din planul de investiții pentru 2023. Această relocare este răspunsul la creștere a comenzilor și a solicitărilor clienților Raben România.

Noul depozit Raben din Oradea are o suprafață totală de 1.300 de metri pătrați și 4 rampe pentru încărcarea și descărcarea partidelor de marfă. Depozitul are ca funcționalitate operațiunile de cross-docking de mărfuri și face parte dintr-o rețea de 9 depozite operate de Raben în România. Depozitul Raben Oradea este situat în incinta terminalului logistic CTPark Oradea Cargo Terminal, dezvoltat de partenerul Raben de lungă durată, CTP.

„Parteneriatele pe termen lung sunt unul dintre lucrurile pe care CTP le face diferit, iar acest lucru este posibil datorită mărimii portofoliului nostru (în România și de asemenea, în Europa), de fiabilitatea livrărilor noastre la aceeași calitate în întregul portofoliu și de asemenea, de obiectivul nostru de a construi relații de tip win/win pe termen lung, cu clienții noștri, ceea ce se traduce în nivelul de servicii pe care le oferim acestora. Întotdeauna spunem că suntem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi, dar îndrăznim să adăugăm că ne aducem clienții parteneri oriunde ne-am afla – este și cazul Raben în Oradea”, a declarat Andrei Koszti, regional comercial manager CTP Romania.

Noul depozit din Oradea a fost integrat perfect în rețeaua de grupaj Raben, datorită conexiunilor sale zilnice atât cu rețeaua națională, cât și cea internațională Raben. Ca parte a serviciului național de distribuție a mărfurilor pe teritoriul României, Oradea este direct interconectată, zilnic, cu depozitele București, Cluj, Sibiu și Timișoara, asigurând distribuția în 24 de ore în toată regiunea. De asemenea, depozitul din Oradea are 2 legături zilnice directe cu Debrecen (Ungaria) și Rzeszow (Polonia), prin care se realizează timpi de tranzit de 24 și respectiv 48 de ore, pentru expedierea mărfurilor către cele 2 țări europene.

„Operațiunile Raben Group în România înregistrează o creștere stabilă, an de an, semnalând faptul că, clienții noștri apreciază calitatea și gama serviciilor pe care le oferim. Prin urmare, nevoia de a investi în depozite noi mai mari și moderne este un răspuns la cererea clienților noștri. Depozitul Raben Oradea va juca un rol important în strategia noastră de dezvoltare a rețelei domestice. dar și de a conecta România cu piețele vestice, oferind timpi de tranzit mai scurți către țările din Europa Centrală și de Vest. Ca și în alte cazuri, CTP este este prezent ca partener, sprijinindu-ne cu infrastructură modernă în locații optime”, a declarat Tomasz Nieżwicki, director regional CEE, Raben Group.

Strategia de dezvoltare, pentru 2023, în România, include relocarea unui al doilea depozit într-o facilitate mai spațioasă și modernă, în conformitate cu obiectivul de a oferi servicii superioare de transport în regim de grupaj, clienților Raben din România și Europa..

Adaugati comentariu