Home Servicii DKV Mobility a depășit numărul de 500.000 de puncte de încărcare pentru vehicule electrice
Servicii

DKV Mobility a depășit numărul de 500.000 de puncte de încărcare pentru vehicule electrice

9

Clienții cu flote comerciale pot accesa acum rețeaua de încărcare pentru vehicule electrice cu 509.000 de puncte de încărcare în toată Europa.

 DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, avansează rapid în extinderea rețelei sale de încărcare a vehiculelor electrice și a depășit un prag semnificativ, oferind acces la peste 500.000 de puncte de încărcare în toată Europa. În prezent, aproximativ 509.000 de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice sunt disponibile clienților DKV Mobility prin intermediul DKV Card +Charge și DKV Mobility App. Împreună cu subsidiara sa GreenFlux, responsabilă pentru serviciul public de încărcare al companiei, DKV Mobility oferă acces la una dintre cele mai mari rețele de încărcare pentru vehicule electrice din Europa.

„Prin depășirea pragului de 500.000 de puncte de încărcare pentru vehicule electrice, ne-am consolidat cu succes poziția printre furnizorii de top de servicii de încărcare din Europa”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Alături de subsidiara noastră GreenFlux, am conectat peste 100.000 de puncte de încărcare pentru vehicule electrice numai în acest an. Suntem mândri de acest progres și intenționăm să ne extindem și mai mult acoperirea pentru a face încărcarea vehiculelor electrice în întreaga Europă cât mai ușoară pentru clienții noștri.”

GreenFlux, subsidiara DKV Mobility, gestionează cooperările și parteneriatele menite să îmbunătățească accesul clienților la încărcarea vehiculelor electrice. Ca urmare, numărul de puncte conectate a crescut de cinci ori din septembrie 2020, când DKV Mobility a anunțat activarea celui de-al 100.000-lea punct de încărcare. În plus față de rețeaua de acceptare a punctelor de încărcare publice și semipublice pentru vehicule electrice, DKV Mobility oferă, de asemenea, soluții care permit clienților să își încarce mașinile la locul de muncă și acasă.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-mobility.com.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...