DKV ECO TRUCKER
Home Logistică DKV lansează noua platformă DKV ECO TRUCKER
LogisticăServicii

DKV lansează noua platformă DKV ECO TRUCKER

23

DKV lansează noua platformă logistică DKV ECO TRUCKER, integrată în sistemele de telematică TomTom Telematics și STYLETRONIC și în curs de integrare în portalul Mercedes-Benz Truck App. Mai mulți parteneri și produse vor fi adăugate ulterior.Noua platformă digitală de la DKV Euro Service ajută la direcționarea șoferilor de autovehicule comerciale către cele mai ieftine stații de alimentare în cel mai economic mod, oferind sfaturi pentru conducerea economică – și încurajează acest lucru și printr-un program de bonificare.

Domeniul de aplicare a funcțiilor DKV ECO TRUCKER poate fi configurat ușor în baza cerințelor partenerilor și clienților, datorită arhitecturii sale modulare. O versiune beta a DKV ECO TRUCKER va fi prezentată la târgul de logistică și transport din München de către DKV Euro Service (Hala A6, Stand: 303) și partenerii săi (TomTom Telematics: Hala A3, Stand 411/512; Daimler Fleetboard (Hala A6, Standurile 201/302); STYLETRONIC (Hala A3, Standul 537). Lansarea pe piață este planificată pentru al patrulea trimestru al anului 2019. Integrarea în portalul Mercedes-Benz Truck App este în pregătire.

Prin combinarea modulelor de alimentare cu combustibil și de condus, DKV ECO TRUCKER poate realiza economii de combustibil de până la 15%. Platforma are, de asemenea, un program de recompense pentru a motiva mai bine șoferii și pentru a îmbunătăți loialitatea angajaților. Aplicația rulează pe toate dispozitivele de navigație bazate pe seria TomTom Bridge. Acestea includ TomTom Telematics PRO 8270/8275 și, pe viitor, Daimler Fleetboard Dispopilot.guide II. Furnizorii de telematică TomTom Telematics și STYLETRONIC au integrat deja platforma DKV în sistemele lor.

Sunt în curs de desfășurare pregătiri pentru extinderea utilizării acesteia pe dispozitive suplimentare, cum ar fi afișajul secundar al Mercedes-Benz Actros și cele ale altor furnizori de telematică și soluții. ”DKV ECO TRUCKER este o soluție de platformă modulară pe care o putem configura flexibil în funcție de cerințele tehnice ale partenerilor noștri. În faza următoare, platforma va fi extinsă succesiv cu alți parteneri și produse”, a declarat Hendrik Rosenboom, Managing Director al Grupului DKV.

Pentru mai multe informații vizitați: www.dkv-euroservice.com/ecotrucker

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...