Home Servicii DKV își continuă strategia de creștere
Servicii

DKV își continuă strategia de creștere

19

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV își continuă strategia de creștere. Și își consolidează baza de clienți și poziția pe piețele din Estonia, Lituania și Polonia.

Compania cu sediul în Ratingen a semnat un acord pentru achiziționarea a trei companii. Este vorba despre Port One Estonia, State Port Group din Lituania și Port One Polonia. Companii care sunt renumiți specialiști în carduri de combustibil. Ca și furnizori principali de soluții complete de alimentare. Astfel, DKV își consolidează și mai mult prezența pe piață și baza de clienți în țările baltice, precum și în Polonia.

„Suntem foarte onorați să primim Port One Estonia, State Port Group Lituania și Port One Polonia la DKV Mobility Group”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. „Sunt extrem de profesioniști și extrem de capabili, cu o tradiție foarte puternică. Ceea ce ne va ajuta să ne atingem obiectivele ambițioase. Așteptăm cu nerăbdare să facem pașii următori și să creștem împreună.”

„A face parte din DKV Mobility Group oferă clienților noștri existenți și viitori accesul la cele mai bune produse, servicii și cunoștințe de pe piață. Este, de asemenea, o recunoaștere a bunei activități pe termen lung a echipelor noastre din țările lor de origine” , a adăugatTeet Järvekülg. Cel ce este unul dintre fondatorii Port One Estonia, State Port Group din Lituania și Port One Polonia.

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie detalii suplimentare despre tranzacție.

DKV Euro Service

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. Compania oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale. De la aprovizionarea fără numerar la cele peste 230.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro. Și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 240.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, acesta a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...