DKV începe să testeze propriile aparate de taxare în Italia

De la 1 septembrie 2020, DKV Euro Service va începe faza pilot pentru testarea dispozitivelor proprii de taxare din Italia.
DKV începe să testeze propriile aparate de taxare în Italia

După finalizarea fazei pilot, care va dura aproximativ trei luni și în timpul căreia se vor testa până la 3.000 de aparate, furnizorul de servicii de mobilitate va fi primul furnizor certificat al propriilor aparate de taxare pentru autostrăzile italiene. Operatorii de autostrăzi italieni și-au exprimat deja acordul, în avans. Inițial va fi introdus în operare aparatul DKV BOX ITALIA, iar DKV BOX EUROPE va urma în viitorul apropiat.

”Cu acest pas, deschidem piața de taxare din Italia și putem oferi clienților noștri unități de bord proprii pentru vehicule de peste 3,5 tone ca prim furnizor certificat”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Euro Service. ”Dorim să mulțumim Asociației operatorilor de autostrăzi italieni, AISCAT și așteptăm cu nerăbdare o cooperare de succes”.

Stațiile de taxare italiene au fost modernizate cu software-ul și hardware-ul necesare pentru utilizarea aparatelor de taxare DKV. Benzile de taxare special marcate indică șoferului pe care bandă poate fi utilizat DKV BOX ITALIA și, în viitor, și DKV BOX EUROPE.

Informații suplimentare sunt disponibile pe www.dkv-euroservice.com.

Citește și:

DKV conectează Europa cu aparatul DKV BOX EUROPE

Adaugati comentariu