DKV își dublează rețeaua de încărcare electrică din Europa

În drum spre crearea celei mai mari rețele de încărcare din Europa, furnizorul de servicii de mobilitate DKV a atins recent o altă etapă.
DKV își dublează rețeaua de încărcare electrică din Europa

În a doua jumătate a anului 2020, DKV și-a extins rețeaua de încărcare în Germania, Austria, Benelux, Italia, Franța, țările nordice și mai multe țări din Europa de Est și, prin urmare, și-au dublat din nou punctele de încărcare în 2020. Furnizorul de servicii de mobilitate oferă acum o acoperire a rețelei de încărcare de până la 90%, uneori peste, în țări precum Germania, Olanda, Italia, Luxemburg, Danemarca.

Toate punctele de încărcare nou conectate sunt active și disponibile. După această nouă extindere, rețeaua DKV a ajuns la 130.000 de puncte de acceptare în Europa. În 2021, rețeaua de încărcare DKV urmează să fie extinsă și mai mult.

”Sunt foarte mândru că ne-am extins rețeaua de încărcare în această măsură și am așezat astfel o piatră de temelie importantă pentru aprovizionarea flotelor de modele electrice ale clienților noștri în întreaga Europă”, spune încântat Sven Mehringer, Director General Servicii Energie și Vehicule la DKV. ”Această creștere dinamică arată că subiectul electromobilității se dezvoltă într-un ritm rapid în toată Europa. Ambiția noastră este să preluăm conducerea în domeniul ecologic și să devenim furnizorul principal de produse durabile din industria noastră”.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.dkv-euroservice.com

Adaugati comentariu