Home Logistică DKV Box Europe aprobat în Italia
LogisticăServicii

DKV Box Europe aprobat în Italia

46

DKV, furnizorul de servicii de mobilitate, oferă acum un dispozitiv transnațional pentru taxe de drum în Italia. Astfel, DKV devine primul furnizor certificat din afara Italiei care oferă un aparat de bord pentru taxe compatibil EETS.

După o fază pilot de succes, operatorii autostrăzilor au aprobat DKV Box Europe pentru decontarea taxei de drum pe autostrăzile italiene, pentru camioane și autobuze care depășesc 3.5t. Sistemul italian de taxare al Asociației Italiene a Operatorilor de Autostrăzi, AIOA, acoperă aproximativ 6.600 km de autostradă.

În plus, față de Italia, serviciul este utilizat pe scară largă și pentru taxele de drum pentru camioane în alte țări. Precum Germania, Belgia, Bulgaria, Franța, Austria Spania, Portugalia și Ungaria. Ca și pentru punctul de trecere Warnaw, tunelul Herren și tunelul Liefkenshoek, acoperind astfel douăsprezece sisteme europene de taxare rutieră. DKV Box Italia, care poate fi utlizat la nivel național în Italia, a fost deja aprobat la începutul lunii februarie.

„Italia este o țară de tranzit importantă în traficul nord-sud. De aceea suntem foarte încântați să fim acum primul furnizor care facilitează călătoria internațională, oferindu-le cliențiilor noștri o soluție adecvată de taxare pentru spațiul italian”, declară Jérôme Lejeune, DKV Managing Director Toll.

Liniile de taxare marcate special vor indica șoferului ce bandă DKV Box Europe poate fi utilizată. În viitorul apropiat, sistemul va fi implementat în Elveția și în alte țări europene.

DKV Euro Service, servicii de mobilitate de top

DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. Compania oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 220.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

Actualmente, peste 250.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, acesta a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...