DKV asigură decontarea noii taxe de drum din Bulgaria

DKV Euro Service asigură decontarea noii taxe de drum din Bulgaria. Clienții pot comanda pe platforma DKV dispozitivul de bord, tichetul relațional sau e-vinieta.
DKV asigură decontarea noii taxe de drum din Bulgaria

Bulgaria a introdus un nou sistem de taxare bazat pe satelit pentru autostrăzi și drumuri naționale de la 1 martie. Toate vehiculele sunt supuse taxelor de drum în Bulgaria. În prezent, clienții DKV Euro Service pot rezerva ușor unitatea de bord a operatorului de taxare și tichetul relațional prin intermediul platformei de comandă DKV.

Unitatea de bord este destinată în principal conducătorilor auto cu vehicule de peste 3,5 tone care tranzitează des Bulgaria. Astfel, transportatorii beneficiază de o lichiditate crescută, deoarece, datorită procedurii de plată, trebuie să plătească taxele de drum după călătorie. Șoferilor care tranzitează ocazional Bulgaria li se recomandă achiziționarea unui tichet relațional. Calculul taxelor variază în funcție de numărul de kilometri parcurși, clasa de emisii, numărul de osii, greutatea vehiculului, dacă este camion sau autocar și categoria drumului.

La o dată ulterioară, va fi posibilă și rezervarea e-vinietelor pentru vehicule de până la 3,5 tone prin intermediul portalului de înregistrare DKV.

Pentru mai multe informații accesați www.dkv-euroservice.com

Despre DKV EURO SERVICE

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptare pe diferite piețe în diverse țări și până la decontarea taxei de drum și returnarea TVA, DKV oferă o gamă largă de servicii pentru optimizarea și managementul flotei în întreaga Europă. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având peste 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. În prezent sunt active peste 3,7 milioane de carduri DKV și unități on-board la peste 200.000 de clienți. În anul 2019, DKV CARD a fost desemnat pentru a 15-a oară. Consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Adaugati comentariu