Taxa de drum din Serbia poate fi plătită acum prin DKV

DKV Euro Service este primul furnizor de carduri de combustibil și servicii care oferă opțiunea decontării pentru taxa de drum pentru camioane din Serbia în varianta post-pay, începând cu 1 octombrie 2019.
Taxa de drum din Serbia poate fi plătită acum prin DKV

Astfel, șoferii vor putea utiliza benzile cu acces rapid și nu vor mai fi nevoiți să își întrerupă cursa. Decontarea se face electronic, ulterior. Până în prezent, costurile pentru taxa de drum din Serbia erau plătite înainte de cursă.

Utilizatorii vor intra în posesia aparatului de bord post-pay în Serbia, la trecerea graniței. Trebuie doar să prezinte cardul DKV și certificatul de înmatriculare al vehiculului, iar șoferul primește aparatul de bord care va fi configurat individual pentru fiecare client la fața locului. Începând cu acea dată, toate tranzacțiile pentru taxa de drum, realizate de către client în Serbia, vor fi înregistrate prin intermediul aparatului de bord și vor fi facturate lunar de către DKV.

Din punct de vedere logistic, Serbia reprezintă o țară importantă de tranzit. Transportatorii care activează la nivel internațional tranzitează statul balcanic dacă au traseu, de exemplu, din Turcia, Grecia, Bulgaria, România sau Ungaria spre Europa Centrală și de Nord, sau din Rusia spre Europa de sud.

Mai multe informații puteți găsi la www.dkv-euroservice.com

DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la alimentarea pe drum fără numerar la cele peste 80.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe în diverse țări și până la decontarea taxei de drum și returnarea TVA-ului, DKV oferă o gamă largă de servicii pentru optimizarea și managementul flotei în întreaga Europă. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având peste 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. În prezent sunt active peste 3,7 milioane de carduri DKV și unități on-board la peste 200.000 de clienți. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și servicii.

Adaugati comentariu