Tungsram
Home Noutati TUNGSRAM aprinde lumina pe șoselele din România
Noutati

TUNGSRAM aprinde lumina pe șoselele din România

11

Service-urile auto, comercianții de piese de schimb dar și clienții finali din România vor observa reapariția numelui Tungsram pe becurile auto, împreună cu revenirea pe piață a unuia dintre cei mai inovatori și experimentați producători la nivel mondial. Brandul renaște în sectorul auto în urma achiziționării diviziei pentru iluminat a companiei americane GE, în aprilie 2018.La nivel mondial, Tungsram se numără printre primii trei producători de sisteme de iluminat auto, punând la dispoziție portofoliul său complet de produse fabricanților de automobile, producătorilor de becuri și a service-urilor auto, magazinelor de vânzare cu amănuntul din peste 100 de piețe din întreaga lume. În România, becurile Tungsram sunt utilizate de către producători precum Valeo, Hella, Varroc, în sistemele lor de iluminat distribuite către fabricanți de autovehicule precum grupul Volkswagen, Ford, Renault s.a.m.d. Între timp, gama sa de produse aftermarket este distribuită unor clienți importanți cum ar fi Selgros, Cora, Altex și Media Galaxy prin RoGroup, iar la nivel național prin Bárdi Autó.

”Recunoaștem faptul că Tungsram a lipsit de pe piețele europene precum România de aproape 30 de ani, dar operațiunea de cercetare, dezvoltare și producție nu s-a oprit niciodată. Vom lucra foarte mult pentru a restabili valoarea brandului Tungsram și pentru a ne asigura că partenerii noștri – producători de autovehicule, service-uri auto, comercianți de piese și accesorii auto, automobiliști – înțeleg ce recomandă produsele noastre ca fiind alegerea potrivită pentru ei. Pornim de pe o poziție consolidată, puternică, având tehnologii de fabricație de ultimă generație, oferind produse de o calitate recunoscută și premiată”, adaugă Meinardi. „Pe viitor, vom investi în inovație și dezvoltarea de noi tehnologii pentru a clădi încrederea clienților noștri în produsele Tungsram, în moștenirea, calitatea și performanța brandului nostru”, afirmă Davide Meinardi, directorul general de vânzări al diviziei auto Tungsram.

Tranziția de la produsele brandului GE către Tungsram se va finaliza până la sfârșitul lunii martie 2020.

Tungsram, cu sediul în Budapesta (Ungaria), este una dintre cele mai vechi mărci de produse de iluminat din întreaga lume. Brandul a fost înființat în 1909, azi fiind lider pe piața de iluminat rezidențial, comercial și profesional, cu peste 60 de ani de experiență în producția și distribuția de becuri pentru industria de autovehicule.

Tungsram – calitate recunoscută

Fiecare bec fabricat este verificat cu peste 20 de parametri în opt etape diferite pe parcursul procesului de producție, utilizând senzori optici de înaltă performanță. Orice bec ce nu se încadrează în strictele toleranțe de fabricație este eliminat din procesul de producție. Această focalizare pe confecționarea produselor de înaltă calitate contribuie la o rată de defectare extrem de redusă, de numai 2 părți/milion (ppm) a becurilor distribuite către producătorii de autovehicule sau către comercianții de piese de schimb și accesorii.

Portofoliul cuprinzător de produse include sisteme cu halogen pentru uz la exterior, lămpi cu descărcare de intensitate înaltă, proiectoare etanșe și dispozitive LED, dar și becuri miniaturale pentru semnalizare sau uz la interior.

Fiecare gamă de produse este adaptată pentru a satisface nevoile utilizatorului, cu opțiuni prioritare iluminării pe șosea, având un aspect alb, real și stilat, conferind longevitate în exploatare.

Produsele Tungsram sunt concepute și fabricate în Europa. Fiecare dintre cele cinci puncte de producție din Ungaria sunt certificate la cele mai înalte standarde de proiectare și execuție, compania având în acest moment aproximativ 4000 de angajați din întreaga lume.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...