DKV a achiziționat 25% din compania VAT Services

DKV Mobility Services Group a achiziționat 25% din compania spaniolă VAT Services, liderul pieței locale pentru decontarea internațională a taxelor.
DKV a achiziționat 25% din compania VAT Services sustenabilitate eFuel Alliance

Contractul a fost semnat recent la Madrid. Familia Alfaro rămâne acționarul majoritar al companiei cu 57 de procente deținute. Ambele părți au convenit să nu dezvăluie prețul de achiziție. VAT Services este lider în Spania în domeniul decontării taxelor de drum, restituirilor fiscale și cardurilor de carburanți. VAT a realizat o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro în 2018, cu peste 1.500 de clienți activi și 36.000 de dispozitive de bord instalate în întreaga lume.

”Suntem încântați să realizăm această investiție strategică împreună cu VAT. Așteptăm cu nerăbdare să ne dezvoltăm în continuare împreună”, spune Marco van Kalleveen, CEO al DKV. Directorul general al VAT Services, Carlos Alfaro, adaugă: „Ne așteptăm ca participarea DKV la VAT Services să ofere un imbold semnificativ portofoliului nostru, care va avea un rol decisiv pentru extinderea companiei noastre în Peninsula Iberică”.

Informații suplimentare sunt disponibile pe www.dkv-euroservice.com.

Despre DKV Euro Service

De peste 80 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 100.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2019, DKV CARD a fost desemnat pentru a 15-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Adaugati comentariu