Design special pentru un camion MAN TGX
Home Camioane Design special pentru un camion MAN TGX
CamioaneVehicule speciale

Design special pentru un camion MAN TGX

55

Pentru a marca 500 de ani de la moartea lui Leonardo da Vinci, compania Medici Style a pregătit un design special pentru camionul MAN TGX 18.500.Compania italiană Medici Style din regiunea Reggio Emilia este cunoscută pentru interioarele exclusiviste din piele pe care le dezvoltă pentru industria auto. Dar de data aceasta nu a mai personalizat un supercar, ci un cap tractor MAN TGX 18.500.

Camionul MAN TGX 18.500 nu a fost modificat doar la interior, ci a primit și exterior un design personalizat. Pe colantul aplicat se regăsesc toate proiectele dezvoltate de Leonardo da Vinci, de la mașina zburătoare și până la balonul cu aer cald. Designul, completat și cu notițele maestrului, acoperă părțile laterale, dar și partea din față a camionului, iar pe partea din spate este chiar un portret al lui Leonardo da Vinci.

Compania Basic Media a fost responsabilă cu designul exterior și a folosit pentru această lucrare o folie profesională de colantare de la 3M, pe care a aplicat un print digital.

Interiorul a fost conceput în exclusivitate de compania Medici Style, care a creat o adevărată operă de artă, exact în stilul lui Leonardo. Scaunele, volanul, tapițeria ușilor, dar și saltelele patului au fost personalizate cu obiecte legate de maestrul italian.

Pentru tapițerie s-au folosit două tipuri de piele, pe una dintre ele fiind printate digital toate motivele care fac legătura cu Leonardo. Cusăturile speciale dau întregului proiect un aspect și mai elegant. În prim plan a stat ”Omul vitrovian”, cea mai cunoscută operă a lui da Vinci.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Camioane

Scania câștigă pentru a noua oară testul comparativ Green Truck

În fiecare an, producătorii de camioane grele din Europa sunt invitați la...