Depozit de piese de schimb Karsan în Germania

Producătorul turc de vehicule comerciale implementează un amplu program de extindere a serviciilor post-vânzare în Europa. Ca parte a acestui program, Karsan va deschide un depozit de piese de schimb în Nürnberg (Germania), de unde va putea trimite piese oriunde în Europa în maximum două zile.
Karsan depozit piese de schimb

Noul depozit de piese de schimb Karsan va începe să opereze la 1 septembrie. ”Investiția ne ajută să ne întărim rețeaua de after-sales din Europa. Dealerii vor putea răspunde la cererile clienților într-un timp foarte scurt. Poziția depozitului ne ajută să fim mai aproape de clienți ca oricând”, a declarat Muzaffer Arpacıoğlu, director general adjunct al Karsan.

Oferind soluții moderne pentru sistemul de transport public, Karsan continuă să crească în vânzări în Europa, atât în segmentul autobuzelor convenționale, dar mai ales al celor electrice. În același timp, producătorul își extinde rețeaua de service. Noul depozit din Nürnberg va reduce timpii de livrare a pieselor de schimb, în special al celor pentru vehicule electrice, la două zile lucrătoare. Astfel, va crește gradul de satisfacție a clienților.

La noul depozit din Germania, Karsan colaborează cu furnizorul de servicii logistice Barsan Global Logistics. De asemenea, producătorul turc va profita în viitor de avantajele depozitelor și rețelei logistice Barsan din 45 de țări.

Adaugati comentariu