DAF XF Super Space Cab Celebration Edition
Home Camioane DAF XF Super Space Cab Celebration Edition
Camioane

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition

37

DAF celebrează 250.000 de cabine Super Space Cab cu seria specială XF Super Space Cab Celebration Edition, o versiune de lux cu design special a celei mai mari cabine din portofoliul producătorului olandez.Șoferii sunt primiți la interior într-o atmosferă de lux, care include printre altele un pachet de piele în nuanța cognac.

DAF a pus întotdeauna confortul șoferului pe primul plan. De aceea, în 1985 a introdus cabina DAF 3600 Space Cab cu plafon înălțat, iar în 1994 a lansat versiunea Super Space Cab.

DAF XF Super Space Cab Celebration EditionAceasta are un volum de nu mai puțin de 12,6 metri cubi, fiind una dintre cele mai spațioase de pe piață, în ciuda vechimii conceptului. Alte puncte forte sunt înălțimea internă de 2,23 metri și spațiile de stocare de 925 de litri. Cabina este echipată cu două paturi generoase, cel de jos având 80 cm lățime, 2,20 metri lungime și saltea groasă. De aceea, jumătate dintre camioanele DAF XF sunt configurate cu Super Space Cab.

Modelul DAF XF Super Space Cab Celebration Edition este disponibil în versiuni autotractor 4×2 FT și 6×2 FTG și în toate versiunile rigid. Motoarele disponibile sunt PACCAR MX-11 de 450 CP și PACCAR MX-13 de 480 CP și 530 CP.

Interiorul acestei ediții speciale diferă de la țară la țară, conform preferințelor locale. Dar fiecare este echipat cu pachetul de piele în nuanța cognac. Salteaua patului de jos are 15 cm grosime, pentru un confort maxim. În plus, printre echipamentele standard se regăsesc sistemul de navigație DAF TNR, sistemul de control al climatizării de la peretele din spate și frigiderul de mari dimensiuni.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Scania 25P XT, un an de acțiune la mina LKAB din nordul Suediei. Video

Camionul Scania 25P XT, complet electric, este motivul pentru care veteranul de...

Camioane

Holcim se bazează pe Mercedes-Benz eActros 600

Holcim se va baza pe Mercedes-Benz eActros 600 pentru a-și pune în...

Camioane

CRIS-TIM FAMILY HOLDING integrează camionul electric eActros 400 în operațiunile de distribuție

Daimler Truck & Bus Romania continuă programul de testare al camioanelor electrice...

Camioane

Volvo FH Aero este aici. Un nou reper pentru camioanele grele eficiente energetic

Emblematica gamă de camioane FH va avea un nou membru: Volvo FH...