DAF XF Super Space Cab Celebration Edition

DAF celebrează 250.000 de cabine Super Space Cab cu seria specială XF Super Space Cab Celebration Edition, o versiune de lux cu design special a celei mai mari cabine din portofoliul producătorului olandez.
DAF XF Super Space Cab Celebration Edition

Șoferii sunt primiți la interior într-o atmosferă de lux, care include printre altele un pachet de piele în nuanța cognac.

DAF a pus întotdeauna confortul șoferului pe primul plan. De aceea, în 1985 a introdus cabina DAF 3600 Space Cab cu plafon înălțat, iar în 1994 a lansat versiunea Super Space Cab.

DAF XF Super Space Cab Celebration EditionAceasta are un volum de nu mai puțin de 12,6 metri cubi, fiind una dintre cele mai spațioase de pe piață, în ciuda vechimii conceptului. Alte puncte forte sunt înălțimea internă de 2,23 metri și spațiile de stocare de 925 de litri. Cabina este echipată cu două paturi generoase, cel de jos având 80 cm lățime, 2,20 metri lungime și saltea groasă. De aceea, jumătate dintre camioanele DAF XF sunt configurate cu Super Space Cab.

Modelul DAF XF Super Space Cab Celebration Edition este disponibil în versiuni autotractor 4×2 FT și 6×2 FTG și în toate versiunile rigid. Motoarele disponibile sunt PACCAR MX-11 de 450 CP și PACCAR MX-13 de 480 CP și 530 CP.

Interiorul acestei ediții speciale diferă de la țară la țară, conform preferințelor locale. Dar fiecare este echipat cu pachetul de piele în nuanța cognac. Salteaua patului de jos are 15 cm grosime, pentru un confort maxim. În plus, printre echipamentele standard se regăsesc sistemul de navigație DAF TNR, sistemul de control al climatizării de la peretele din spate și frigiderul de mari dimensiuni.

Adaugati comentariu