DAF introduce seria specială XF Unity Edition

DAF Trucks introduce în toată Europa o versiune unică a vârfului de gamă XF: Unity Edition. Seria specială dispune de o echipare bogată, dar și un contract de service care acoperă întreținerea și reparațiile pe 3 ani.
DAF XF Unity Edition

DAF XF Unity Edition este disponibil cu cabinele Space Cab sau Super Space Cab, cu motorul PACCAR MX-13 de 480 CP, în versiune autotractor sau rigid. Din punct de evedere stilistic, Unity Edition este caracterizat de un design specific fiecărei țări. Culorile naționale sunt puse în valoare de cabina în nuanța Brilliant White.

Printre echipamentele prezente în fiecare țară se numără scaunul Luxury Air pentru șofer, salteaua de jos Xtra Comfort de 15 cm grosime, sistem de climatizare, frigider, navigație sau sistem multimedia cu 6 difuzoare. Alte sisteme prezente în standard sunt Predictive Cruise Control sau MX Engine Brake.

Pentru o operare fără griji este inclus și un contract de întreținere Care+ pe 3 ani. Pentru șofer, XF Unity Edition vine și cu un pachet de suveniruri DAF.

Unity Edition este disponibil în dealerii DAF din mai multe țări europene. Specificațiile pot diferi în funcție de țară.

Citește și:

DAF renunță la cabina de camion plată

DAF introduce sistemul hidraulic de tracțiune față PXP

Un salariu minim decent – o nouă politică a Uniunii Europene

Adaugati comentariu