DAF Connect App ajută la îmbunătățirea consumului

Pentru a ajuta șoferii să reducă emisiile și consumul de carburant al camioanelor, DAF Trucks lansează aplicația DAF Connect App, care poate optimiza comportamentul la condus prin intermediul telefonului mobil.
DAF Connect App ajută la îmbunătățirea consumului

DAF Connect App mai oferă dispecerilor, proprietarilor de flote și șoferilor posibilitatea de a partaja informații despre curse și de a stoca aceste informații într-o locație centrală.

Majoritatea camioanelor care ies de pe linia de producție a DAF sunt echipate cu platforma de management al flotei DAF Connect. Sistemul oferă date în timp real despre performanța vehiculelor și procesele logistice prin intermediul unui portal online. Iar punctajul Eco SCORE permite și urmărărea eficienței stilului de condus.

DAF Connect App ajută la îmbunătățirea consumuluiCu noua aplicația Connect App, DAF își extinde și mai mult platforma de servicii pentru administrarea flotei. Aplicația, disponibilă în Google Play și Apple App Store, este legată direct la punctajul Eco SCORE și îi indică șoferului ce poate face pentru a conduce mai eficient.

Accelerarea mai lină sau lăsarea camionului să ruleze liber din timp sunt două astfel de exemple. Sau anticiparea mai bună a fluxului de trafic. Utilizarea funcției cruise control este clarificată, la fel și funcționarea la ralanti. Totul poate fi văzut pe un ecran ce îi oferă șoferului sfaturi despre condusul eficient.

”Un șofer economic poate reduce costurile anuale ale companiei cu mii de euro. DAF Connect App le permite șoferilor să-și analizeze performanțele din ultimele 24 de ore, ultima săptămînă, lună, trimestru sau întregul an”, spune Jorg Wijnands, director de marketing al DAF Connect.

O altă trăsătură a Connect App este opțiunea dispecerilor și patronilor de a comunica cu șoferii prin platforma DAF Connect despre curse, rute sau alte probleme de logistică. Întrebările lor apar pe mobilul șoferului, care poate răspunde la o apăsare de buton. Toate comunicările dintre șofer și sediu sunt stocate și disponibile altor dispeceri la schimbarea turelor.

Adaugati comentariu