Cum arată Arrival, vanul electric construit special pentru livrări de colete

UPS a anunțat la începutul acestui an că va achiziționa 10.000 de vehicule electrice construite special pentru livrări de compania engleză Arrival. Primele unități au fost produse, iar emisiunea Fully Charged le-a văzut în premieră.
UPS Arrival

UPS și Arrival au dezvoltat în comun aceste vehicule electrice, care corespund perfect nevoilor furnizorului de servicii de curierat. În plus, vehiculele dispun de cele mai noi sisteme de control și siguranță. Conceptul este unul cât se poate de simplu: roțile sunt atașate de podeaua complet plată în stilul roților de skateboard. Astfel, vehiculele pot fi produse de roboți în micro-fabrici, la costuri foarte mici. Fabricile au și o amprentă mică de carbon și vor deveni profitabile după doar câteva mii de unități produse.

Vehiculele sunt construite modular, astfel încât componentele pot fi înlocuite ușor și chiar actualizate de-a lungul întregii durate de viață. Iar toate materialele folosite sunt reciclabile. Modelele Arrival vor oferi beneficii comerciale și de mediu pentru UPS, iar prețul competitiv va permite o tranziție ușoară spre o flotă fără emisii.

Primele 10.000 de unități contractate prin acest parteneriat vor fi livrate în Marea Britanie, Europa și America de Nord în perioada 2020-2024. UPS are și opțiunea de a mai comanda în acest interval alte 10.000 de vehicule. Gigantul american a anunțat și o investiție în Arrival, dar nu a dezvăluit suma.

Adaugati comentariu