UPS va achiziționa 10.000 de vehicule electrice Arrival

UPS va achiziționa 10.000 de vehicule electrice Arrival, construite special pentru compania de logistică. UPS a achiziționat și acțiuni la Arrival, producător de vehicule electrice cu o strategie de producție la nivel global.
UPS va achiziționa 10.000 de vehicule electrice Arrival

UPS a anunțat că divizia sa de venture capital, UPS Ventures, a achiziționat un pachet minoritar de acțiuni la Arrival. Compania produce platforme pentru vehicule electrice, dar și vehicule electrice la comandă, care oferă beneficii sporite în comparație cu vehiculele tradiționale cu combustie internă și cu mașinile electrice existente. Odată cu investiția în Arrival, UPS s-a angajat să achiziționeze 10.000 de vehicule electrice, construite special pentru UPS. De asemenea, UPS va avea prioritate în achiziționarea de vehicule electrice suplimentare.

UPS va colabora cu Arrival pentru a dezvolta o serie de mașini electrice, echipate cu sistemul ADAS (Advanced Driver-Assistance Systems). Această tehnologie are rolul de a spori siguranța și eficiența operațională, oferind inclusiv posibilitatea de circulație automatizată în depozitele UPS. UPS va testa funcționalitățile ADAS ulterior, în acest an. Achizițiile viitoare de vehicule depind de succesul testelor inițiale. Prețurile de achiziție a vehiculelor nu vor fi făcute publice.

Arrival produce propriile componente de bază: șasiu, sistem de propulsie, caroserie și sisteme electronice de control. Vehiculele sunt proiectate modular, cu piese standardizate, o metodă care reduce atât costurile de întreținere, cât și alte costuri de proprietate. Arrival va construi vehiculele în micro-fabrici, utilizând materiale durabile și ușoare, proiectate și produse intern. În calitate de investitor, UPS poate beneficia de comenzi rapide, dacă este necesar. UPS va utiliza vehiculele electrice în Europa și America de Nord.

Arrival este primul producător de vehicule comerciale care furnizează vehicule electrice de transport la comandă, ținând cont de specificațiile UPS și care are o strategie de producție la nivel global. UPS și Arrival colaborează încă din 2016 pentru a dezvolta concepte de vehicule de diferite mărimi. Cele două companii au anunțat anterior că vor dezvolta o flotă pilot de ultimă generație de 35 de vehicule electrice pentru transport, pentru a fi testate în Londra și Paris. De asemenea, UPS a anunțat o nouă abordare în ceea ce privește încărcarea electrică și depozitarea, care a fost implementată într-o unitate UPS din centrul Londrei.

Adaugati comentariu