Home Logistică CTP a demarat lucrările la CTPark Cluj II
Logistică

CTP a demarat lucrările la CTPark Cluj II

12

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a început lucrările de construcție în CTPark Cluj II, un nou parc logistic situat în apropiere de Cluj-Napoca, în localitatea Florești.

Proprietatea va avea o suprafață totală închiriabilă de 30.000 mp și va fi finalizată în trei etape, cu livrarea integrală programată pentru luna decembrie 2018. Acesta este cel de-al doilea parc logistic și industrial deținut de CTP în județul Cluj, după CTPark Cluj I.

Prima etapă se va încheia în august 2018 și va consta în construirea a aproximativ 8.000 mp, deja închiriați de unul dintre clienții strategici ai CTP. Cea de-a doua fază se va finaliza în octombrie 2018, când vor fi livrați circa 11.000 mp, spațiu este disponibil pentru închiriere. Cea de-a treia și ultima etapă va lua sfârșit în decembrie 2018, când va fi finalizat un alt spațiu logistic cu suprafața de 11.000 mp. Acest spațiu este, de asemenea, disponibil pentru viitorii chiriași.

”Partea de vest a țării, și județul Cluj în special, se dezvoltă rapid din punct de vedere economic. Cererea pentru spații industriale și logistice este la unul dintre cele mai ridicate niveluri pe care le-am văzut în ultimii ani, așadar CTP se adaptează pentru a răspunde nevoilor chiriașilor existenți și viitori. CTPark Cluj II va include doar clădiri de clasă A, iar serviciile oferite aici vor fi de cea mai bună calitate, așa cum ne-am obișnuit clienții din toate parcurile pe care le deținem. Suntem nerăbdători să continuăm dezvoltarea portofoliului CTP, menținând astfel poziția companiei de lider de piață în România”, a declarat Emilian Dascălu, Director de Construcții al CTP România.

Spațiile din CTPark Cluj II vor fi utilizate pentru activități de depozitare și de producție. Cei 22.000 mp disponibili pentru închiriere se află într-un singur depozit cu compartimentare flexibilă, care permite împărțirea spațiului în suprafețe de mărimi diferite, în funcție de nevoile clienților, de la 1.500 mp până la 10.500 mp.

În județul Cluj, CTP a finalizat dezvoltarea CTPark Cluj I, un parc logistic cu o suprafață totală închiriabilă de 33.500 mp, situat la 13 kilometri de centrul municipiului Cluj-Napoca, în apropierea aeroportului. Depozitul care a fost terminat în noiembrie 2017 este ocupat de unul dintre clienții strategici ai CTP, retailerul Profi.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...

Logistică

Bosch lansează pe piață RevX

Bosch a anunțat lansarea unei soluții denumită RevX în cadrul celei mai...