Conferință UNTRR pe tema Pachetului Mobilitate 1

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) vă invită vineri, 11.10.2019, începând cu ora 09:30, la o conferință cu tema ”Pachetul Mobilitate 1 a intrat în trialog. Provocări și soluții pentru transportatorii rutieri români”.
Conferință UNTRR trialog Pachet Mobilitate 1

Evenimentul va avea loc la Romexpo (Bd. Mărăști nr. 65-67, București), pavilion B3, sala Titulescu, în cadrul Salonului Auto București & Accesorii.

La conferință vor participa eurodeputații români membri ai Comisiei de Transport și Turism a Parlamentului European (TRAN), autoritățile naționale, dar și reprezentanții UNTRR.

Înscrieți-vă acum la eveniment pentru a afla dacă întoarcerea obligatorie acasă a vehiculelor și șoferilor devine obligatorie sau dacă se va aplica detașarea la transportul rutier și ce soluții sunt pentru a combate neoprotecționismul statelor din Vestul Europei.

Mai multe detalii despre înscriere și locația evenimentului găsiți aici.

Program eveniment
09:30 – 10:00 – Înregistrare participanți
10:00 – 12:00 – Prezentări:
Marian-Jean Marinescu – Eurodeputat
Maria Grapini – Eurodeputat
Gheorghe Falcă – Eurodeputat
Clotilde Armand – Eurodeputat
UNTRR
Cristian Terheș – Eurodeputat*
Comisia Europeană*
Reprezentanța Comisiei Europene în România*
Ministerul Transporturilor*
*de confirmat
12:00 – 13:00 – Întrebări și răspunsuri
13:00 – 14:00 – Prânz

Participanții la evenimentul ”Pachetul Mobilitate 1 a intrat în trialog. Provocări și soluții pentru transportatorii rutieri români” vor beneficia de intrare gratuită în ziua conferinței la Salonul Auto București & Accesorii.

Adaugati comentariu