ComfortSenior, contract de service pentru camioane mai vechi de 6 ani

MHS Truck Service a lansat ComfortSenior, un nou produs de service dedicat camioanelor mai vechi de 6 ani.
ComfortSenior, contract de service pentru camioane mai vechi de 6 ani

ComfortSenior este derulat pe perioada unui an și conține toate operațiunile de mentenanță preventivă. Plata contractului se efectuează în 12 rate egale, clientul având o imagine clară asupra costurilor de mentenanță preventivă ale vehiculelor sale.

În cadrul contractului de service ComfortSenior se utilizează doar piese de schimb și uleiuri originale MAN. De asemenea, programarea vehiculelor în atelierele MHS Truck Service se garantează în termen de o zi lucrătoare de la solicitarea clientului.

În plus, în cadrul contractul de service se oferă un discount de 5% pentru piesele de schimb (excepție fiind piesele de schimb aflate deja la promoție), pentru seria/seriile de sasiu din contract, adițional față de orice alt contract de prestări servicii valid, încheiat cu MHS Truck Service, pentru alte reparații efectuate în rețeaua MHS Truck Service.

”Pentru că știm cât de important este pentru clienți să aibă camioanele pe drum într-o stare tehnică perfectă, recent, am introdus în portofoliul de servicii un nou produs de service, care se adresează camioanelor mai vechi de 6 ani”, se arată într-un comunicat al MHS Truck & Bus, importatorul în România al vehiculelor comerciale MAN și NEOPLAN.

Adaugati comentariu