Comandă record pentru 37 de Iveco Crossway NP

Iveco Bus a primit o comandă record pentru 37 de autocare Crossway NP. Vehiculele alimentate cu gaz natural vor fi livrate până la finalul anului 2019.
Iveco Bus Crossway NP natural power

Acordul de promovare a tranziției energetice a fost semnată de Consiliul regiunii Dracénie Provence Verdon (DPVA), Iveco Bus și Beltrame Group. ”Am ales să ne reînnoim flota cu vehicule alimentate cu gaz natural pentru a proteja mediul. Vehiculele vor fi folosite în cele 23 de orașe care alcătuiesc regiunea”, a declarat Frédéric Decompte, Director de Transport al DPVA.

DPVA va opera singură 11 autocare, iar restul vor fi operate în numele regiunii de Beltrame Group. ”Acum avem peste 270 de autocare și autobuze, din care 60 sunt folosite doar în această regiune. Cu această comandă, peste 80% din flota Dracénie va fi alimentată cu gaz natural”, a declarat Anthony Beltrame, CEO al Beltrame Group.

Primele 6 unități Crossway NP Low Entry vor fi livrate în luna aprilie. Beltrame Group va instala și o stație CNG, care va putea fi folosită și de camioanele CNG din zonă.

Crossway NP are o capacitate a rezervoarelor de 1.260 de litri (4 x 135 litri) și o autonomie de până la 600 km. Ca și echivalentul său diesel, motorul Cursor 9 NP oferă 360 CP. În schimb, motorul alimentat cu gaz are intervale de service mai mari cu 50%. De asemenea, Crossway NP oferă aceeași accesibilitate, capacitate de pasageri, volum de bagaje și o înălțime internă de peste 2 metri.

Ca și celelalte modele din gama Iveco Natural Power, Crossway NP este 100% compatibil cu biometanul produs din resturi organice. În acest caz, vehiculul are o amprentă de carbon redusă cu până la 95%.

Adaugati comentariu