Comandă pentru 415 șasiuri de autobuze Daimler în Israel

Daimler Buses a primit una dintre cele mai mari comenzi din istorie, câștigând o licitație pentru 415 șasiuri de autobuze urbane și interurbane în Israel.
Comandă pentru 415 șasiuri de autobuze Daimler în Israel

Vehiculele au fost comandate de Egged, cel mai mare operator privat de autobuze din Israel. Livrarea se va face prin intermediul Colmobil, dealerul care se ocupă de vânzările și serviciile pentru autobuzele Mercedes-Benz.

”Suntem încântați că Egged a ales autobuzele urbane și interurbane Mercedes-Benz. Comanda pentru 415 vehicule este una dintre cele mai mari din istoria companiei noastre. De asemenea, este pentru prima dată după 15 ani când Daimler Buses câștigă o licitație de autobuze în Israel”, a declarat Till Oberwörder, șeful Daimler Buses.

Comandă pentru 415 șasiuri de autobuze Daimler în IsraelComanda cuprinde 156 de șasiuri de autobuze interurbane Daimler OC 500 RF 1939 și 259 de șasiuri de autobuze urbane OC 500 LE. Autobuzele urbane vor fi modele cu intrare joasă. Șasiurile vor fi produse la fabrica Daimler Buses din Samano (Spania). Caroseriile vor fi produse de companiile israeliene Haargaz și Merkavim. Vehiculele vor fi livrate până la mijlocul anului viitor.

Cu o flotă de peste 4.000 de vehicule, Egged transportă aproape 1 milion de călători zilnic. Compania se ocupă de aproape jumătate din transportul public din Israel. Rețeaua include 945 de rute urbane și interurbane, vehiculele parcurgând peste 700.000 km pe zi.

Comandă pentru 415 șasiuri de autobuze Daimler în Israel

Adaugati comentariu