Home Logistică Centrul cargo logistic World MediaTrans a fost inaugurat
Logistică

Centrul cargo logistic World MediaTrans a fost inaugurat

39

Centrul cargo logistic World MediaTrans, situat în CTPark Oradea Cargo Terminal, a fost inaugurat.

Prin deschiderea noului centru, World MediaTrans adaugă Oradea în lista hub-urilor prin care oferă servicii integrate de logistică clienților, alături de Timișoara, Cluj, Iași și București.

Centrul logistic din Oradea are o suprafață totală de 7.000 metri pătrați și oferă o capacitate de depozitare de 14.000 poziții de palet. El este deservit, pentru început, de 45 de angajați din comunitatea locală. Investiția în dotări și utilarea hub-ului, inclusiv cu sisteme de depozitare modulare inovatoare specifice anumitor industrii, însumează până în prezent peste 500.000 euro. Noul centru se aliniază politicii companiei de implementare a standardelor ECG (Economy for Common Good). Aceasta prin achiziția de vehicule electrice pentru manipularea și transportul mărfurilor.

„Prin localizarea strategică la granița de vest a României și, mai ales, implicarea continuă a administrației locale în susținerea mediului de afaceri inclusiv prin dezvoltarea asiduă de parcuri industriale, Oradea a devenit o piaţă importantă pentru logistică şi transport. Dezvoltarea orașului a fost confirmată recent și prin acordarea, de către Forbes România, a titlului BEST CITIES FOR BUSINESS. World MediaTrans este prezentă în Oradea de 25 de ani, iar deschiderea acestui centru reprezintă următorul nivel în expansiunea companiei, fiindcă urmărim permanent să oferim clienților servicii superioare, prin standarde înalte, încredere și eficiență dovedite în timp”, a declarat fondatorul companiei, Gabriel Lungu.

World Media Trans

Cu o experiență de 26 de ani în domeniu, World MediaTrans oferă servicii integrate de transport, de la transport aerian, maritim, rutier, feroviar, curierat internațional expres, la servicii logistice. Compania are peste 170 de angajați și este prezentă în 23 de locații pe piața domestică și, prin agenți proprii și parteneri, pe piața internațională de transporturi.

World MediaTrans SRL este o companie de transport si logistică fondată în Timiș, în anul 1997, cu capital 100% românesc. Cifra de afaceri pentru anul 2022 a atins aproape 30 de milioane euro, World MediaTrans fiind cotată în top 20 al celor mai dinamice firme românești din domeniu.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...